Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudna_sprawa

Wypis ze szpitala na żądanie. Czy przyjmą spowrotem?

Polecane posty

Gość trudna_sprawa

Znajoma jest w zaawansowanej ciąży. Niestety pojawiły się pewne komplikacje i musiała położyc się w szpitalu. Problem w tym,ze mimo, iż szpital cieszy się dobrą sławą, jest świetnie wyposażony to nic konkretnego nie robią w przypadku owej znajomej. Dodam,ze znajoma ma umówioną wizyte u prywatnego lekarza i na tą wizyte musiała czekać dosc długo. Obawiam się,ze nie wypiszą jej ze szpitala i wizyta przepadnie. Czy da się wypisać ze szpitala na własną odpowiedzialność a potem bez problemów do niego wrócić? Trudna sprawa.

co za bez sens, a nie mozna tak po prostu, po ludzku porozmawiac z lekarzem? a w ogole to po co ona lezy w szpitalu jak jej nic nie robia :O

Gość adzia1982
niemożna tak się wypisac,bo jeśli W coś by się stało to szpital nieponosi kosekwencji

Przypuszczam, ze nie zupełnie jest tak, że nic nie robią... Pewnie sprawdzają tętno dziecka i ogólnie jest obserwowana. Ja też byłam zagrożona przedwczesnym porodem i wiem, ze badać ginekologicznie za cząsto nie mogą, zeby nie wywołać skurczy, tak samo jest z usg. Napewno nie przyjmą jej bez problemów z powrotem, chyba, że będzie się coś złego działo, a tego przecież twoja znajoma nie chciałaby, prawda? Niech porozmawia z lekarzem prowadzącym o przepustce.

Gość jesli coś by się działo
to przyjąć ją muszą, bo mają taki św obowiązek, ale mili to na pewno nie będą. Najlepszym rozwiązaniem byłaby przepustka.

Gość kskfkmjk
ja bym wyszła na spacer ;) zazwycaj szpitale mają park czy coś i można pochodzić ;) Wyszłabym pojechała na wizyte i wróciła jaby nic ;)