Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na maxaaaa

Rodzina mojego ziecia to masakra!!!

Polecane posty

Gość wkurzona na maxaaaa

Tesciowa wyszla ponownie za maz i jest w ciazy, drugi tesc nie interesuje sie naszym zyciem i nam nie pomaga finansowo, szwagier tez nie lepszy, nie ma wlasnej rodziny ale finansowo nam nie pomoze, a szwagierka-samotna matka ma jedno dziecko, jest kobieta ktora tez swietnie zarabia ma pieniadze ale pieniedzmi sie nie podzieli. Dzisiaj rozmawialam z tesciowa mojej corki i spytalam jak bedzie wygladala jej pomoc dla syna i synowej to mi odpowiedzialam-czasem im pomoge ale oni beda tez mi musieli pomoc bo ona bedzie kolejny raz matka. Tesciu mojej corki tez nie lepszy, ona mu troje wnuczat urodzila ale nigdy nie zabral wnukow na kilkudniowe wycieczki.

Gość frant
to wychodzi na to że jeszcze tylko autorka z świekrem nie spała i tylko dlatego nie maja jeszcze dzieci :)

Gość ...CCC
A co Ci zrobił MAX ,żeś tak w kurzona:D Wspólczuję

Gość rowyter
a dlaczego maja im wszyscy finansowo pomagać?? skoro sa na swoim to niech sami pracuja na sobie nie rozumiem kobieto o co ci chodzi jak tak bardzo chcesz rozdawac pieniadze to dawaj ale inni nie maja takiego obowiazku samotna matka a ty jeszcze chcesz od nie kase dla swoijego dziecka chyba cie pojebalo

Gość kalafior,...
jedyne co zrozumiałam to kasa - nam nie pomaga finansowo, - ale finansowo nam nie pomoze - jest kobieta ktora tez swietnie zarabia ma pieniadze ale pieniedzmi sie nie podzieli. WEŹ SIĘ DO PRACY WEŹ SIĘ DO PRACY WEŹ SIĘ DO PRACY WEŹ SIĘ DO PRACY WEŹ SIĘ DO PRACY WEŹ SIĘ DO PRACY WEŹ SIĘ DO PRACY WEŹ SIĘ DO PRACY WEŹ SIĘ DO PRACY WEŹ SIĘ DO PRACY WEŹ SIĘ DO PRACY WEŹ SIĘ DO PRACY

Gość wkurzona na maxaaaa
Teraz pytanie? Co zrobic by moja corka wymusila jakas pomoc od tych ludzi ona bardzo malo zarabia, jej maz tez nie wiele wiecej od niej i z tego zyja. A tamci? Tesciowie mojej corki maja forsy jak lodu, szwagrowie mojej corki rowniez a jednak nic im nie pomoga. To ja i moj maz co mamy mniej staramy sie im pomoc jak tylko mozemy.

Gość frant
to taka nasza przaśna " moda na sukces ":) wszyscy ze wszystkimi maja dzieci - i stad " wszystkie dzieci nasze sa":)

Gość wkurzona na maxaaaa
po prostu uważam że wolne od dzieci się mi należy i teściowe nie powinny mieć dzieci, a się wnukami opiekować, kto będzie się moimi dziećmi zajmował???

Gość wkurzona na maxaaaa
Zle napisalam temat powinnam napisac rodzina meza mojej corki, ja i maz pomagamy corce i jej mezowi jak tylko mozemy, wychowujemy im dzieci by oni mogli pracowac. Ich maluchy zostaja nawet u nas na noc a tamci nigdy tego nie zaproponowali.

Gość frant
jak to dobrze ,zę wakacje sie końcżą - pójdzie ta dzieciarnia do szkoły , moze choć po wufie sie zmęczy - bo przecież nie nauką - to moze sie skończą te płaskie , bez polotu i fantazji prowokacje ....

Gość kalafior,...
Co zrobić by moja córka wymusiła jakaś pomoc od tych ludzi ona bardzo mało zarabia, jej maż tez nie wiele więcej od niej i z tego żyją. Co zrobić by moja córka wymusiła jakaś pomoc ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ ZACZNIJ PRACOWAĆ