Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocypomocyehh

alkohol, ciąża, niewiedza

Polecane posty

Gość pomocypomocyehh

czy można byc az tak pijanym żeby nie pamiętac, ze uprawiało się seks? Czy kiedy urywa się film mozna byc az tak nieprzytomnym zeby nie wiedziec co się dzieje >???

Gość ee tam duzo
oczywiście

Gość pomocypomocyehh
:((

Gość pomocypomocyehh
ja pierdole...

dlatego się mówi że się film urwał bo masz dziurę w pamięci, nie wiesz co się działo możesz pamiętać że wyszłaś z lokalu a potem następną rzecz że obudziłaś się w domu. to co pomiędzy to czarna magia a co? narozrabiałaś? :-D

Gość pomocypomocyehh
nawet jesli jest sie dziewicą?

Gość pomocypomocyehh
i potem nic nie czuc ze cos sie dzialo?

róznie bywa, nie kazde rozdziewiczenie jest bolesne i "śladotwórcze". idz do lekarza, niech Cie zbada, i jesli nie jest za pozno po tabletke "po".

Gość mamachicgi
moglo tak byc, ale jezeli to mialby byc Twoj pierwszy raz to raczej czula jakis dyskomfort w okolicach intymnych potem

Gość pomocypomocyehh
a ja nic nie czulam. dowiedzialam sie na drugi dzien ze sie z tym kims calowalam. dopiero po 2 tyg jak nie dostalam okresu. zaczelam cos podejrzewac... kurwa mac ja myslalam ze to jest niemozliwe...

to ze nie masz okresu to jeszcze o niczym nie swiadczy. zrób test albo idz do lekarza.

Gość pomocypomocyehh
a pobolewanie podbrzusza.. nadmierne wydzielanie sliny? wsyztsko nalezy do objawów.. ja pierdole...

ale podbrzusze moze Cie pobolewaź rownie dobrze na okres, a ze sliną moze Ci sie tylko wydawac. generalnei jak chcesz sie doszukac objawów to zawsze jakies znajdziesz, nawet jesli nie jestes w ciazy. zrób test i bedziesz wiedziec. jak ci sie okres spoźnia to juz wynik bedzie pewnien.

Gość pomocypomocyehh
le test nie daje 100% pewnosci. jesli mi wyjdzie negatyw a jednak będe ? albo pozytywny kiedy nie będe.... ?

nie ma szans zeby wyszedł Ci pozytyw jak nie jestes. test wykazuje obecność hormonu ktory powstaje w organizmie TYLKO podczas ciązy. a negatyny fałszywie moze wyjsc jak ciąża jest zbyt młoda i hormon nie narósł do odpowiedniego poziomu. jak Ci sie okres spoźnia to juz potencjalna ciąża jest dość rozwinięta żeby test ją wykazał. zrób go sobie teraz, potwierdz za tydzien i masz pewność