Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mewka1986

szukam przyjaciela

Polecane posty

czesc dziewczyny ktora by chciala pogadac na gg ? co bo szukam dobrej kolezanki z ktora moglabym pogadac : 13452011 moje gg buzaki jovankaa :)

nie studia, poród mnie czeka :-) widzisz mewka jaki masz odzew? nie jest tak źle jak myślałaś :-D

dziewczynka :-) cieszę się i boję, ale to normalne odczucia :-)

Napewno będzie dobrze- no to pewnie teraz wszystko kręci się tylko wokól maleństwa a termin na kiedy?

Catie dziękuje że odp na moje rozpaczliwe wołanie.. jestem bardzo wdzięczna- na dziś ja już kończę, ale mam nadzieje że może jutro tzn dziś wieczorem też się odezwiesz- dbaj o siebie i tą małą kruszynkę w twoim brzuszku pa pa

na 13 września :-) ale miało być o Tobie a nie o mnie :-D napisz co studiujesz? bo zrozumiałam że na studiach jesteś i faceta masz. mieszkacie razem? :-)

odezwe się :-) ty też pisz to utrzymamy kontakt dobrej nocy życze 🖐️

Gość Anka 25
Cześć, studiuję psychologię i potrzebowałabym Waszej pomocy. Potrzebuję minimum 100 osób do mojej annkiety -( 3-5 min czas wypełnienia jej). Jeśli ktoś z Was mógłby pomóc, i odpowiedzieć na kilka pytań - będę bardzo wdzięczna poniżej znajduje się adres strony z ankietą, pozdrawiam Anka http://moje-ankiety.pl/respond-1515.html P.S. Ankieta zaktualizowana i poprawiona (info dla tych, którzy dziś ją wypełniali i się skarżyli:)) dzięki wszystkim z góry!

Jestem w pracy mam chwile więc pisze teraz bo przypomniałam sobie że wieczorem będe musiałam odebrać auto z Jarkiem (moim narzeczonym) zaczął nową prace i dziś dostał autko służbowe a trzeba odebrać jego samochód spod firmy. Studiuje administracje zaocznie od października zaczynam 2 rok, a pracuje w aptece jako tech. farmacji. Z narzeczonym jesteśmy już 8 lat od początku liceum mówią że kryzys przychodzi po 7 latach, ale my to co jakiś czas mamy mniejsze bądź większe kryzysy... mieszkaliśmy razem przez pół roku, ale niestety przez jego ojca musiałam wrócić do rodziców :).... wieczorem postaram się wejść też w internet tak ok 22 mam nadzieje że przeczytam wiadomość od Ciebie o Tobie... ps ale fajne uczucie móc tak sobie popisać -brakowało mi tego

cześć całkiem ciekawe to Twoje życie. Brzmi interesująco :) gratuluję autka służbowego :-) fajne uczucie nie? też pamiętam jak mój mąż jeszcze wtedy chlopak dostał samochód służbowy, cieszyliśmy się jak dzieci :-D pracę też masz fajną. ciepło, czyściutko :-) ja kiedyś miałam sklep ze sprzętem medycznym, stare dzieje, niestety nie szło mi za dobrze pewnie z racji wieku (miałam 20 lat) i do odpowiedzialności było mi daleko z moim mężem jesteśmy razem od 11 lat, pierwszy kryzys mieliśmy rok po ślubie po 8 latach, ale taki mega poważny, aleśmy się kłócili :-D wieczorem będę na kafe, komputer zawsze mamy włączony więc co chwilę sprawdzam wiadomości więc do usłyszenia czekam na wieczorne pogaduszki 🖐️

jestem już autko fajne ale Jarek mega przerażony wrócił do siebie by się przygotować jutro do pracy ma jechać w trase Leszno i okolice chętnie bym wzieła urlop by z nim pojechać ale szef jedzie na tygodniowy urlop od czwartku i w pracy będe sama a jest pare spraw do uzgodnienia więc urlopu nie dostane- widzę że jesteś odważną osobą 20 lat i własny biznes.....

czesc mewka! 🖐️ fajnie cię widzieć na forum :-) kurcze szkoda że z tym urlopem tak wyszło. Fajnie byście sobie dzień spędzili razem no i Twojemu facetowi by było przyjemniej ;-) a u mnie z tym biznesem to nie do końca przemyślane było. poszłam po liceum na staż do sklepu medycznego i po pół roku lekarka która go miała powiedziała że będzie zamykać, wyceniłam towar, zaproponowałam ze spłacę ratami i tak to było. ale miło nie wspominam :-) wiesz tak sobie myślałam że studiujesz, pracujesz, faceta masz od dłuższego czasu a wczoraj pisałaś że podłamujesz się życiem :-) mam nadzieję że to taki chwilowy dołek miałaś??? też mam czasem takie nędzne humory i strasznie tego nie lubię jak mnie złapią :-)

musze się do czegoś przyznać trochę poczytałam czekając aż napiszesz na forum ciąźa, poród itp, twoje wypowiedzi jesteś naprawde mądrą i rozsądną osobą

he he bez przesady :-D nie smaruj mi tak bo wpadnę w samozachwyt i nie usnę w nocy :-D :-D a ty od dawna na forum jesteś? ja dopiero od jakiegoś miesiąca tylko ale wciągnęło mnie :-) jednak internet uzależnia

ja od wczoraj jestem na forum:))))))))) w akcie desperacji by pogadać z kimś ALE WCIĄGA FAKTYCZNIE!!!!! nie wlewam ci tylko mówie co myśle w robocie mam przekrój kobiet w ciąży od tych przesadnie dbających o szcegóły do tym olewających wszystko a kobieta zdystansowana i niepopadająca w panikę to naprawde żadkość

kiedyś myślałam że jak zajdę w ciażę to będę tą która właśnie panikuje, od lekarza z gabinetu nie wychodzi itd tym bardziej że starałam się o ciążę ponad 4 lata ale na szczęście nie jest tak źle :-) napisz coś o swoich studiach, jaką specjalizację robisz? a ta praca w aptece nie sprawia Ci przyjemności?

specjalizacje wybiera się na 3 roku chyba dopiera na razie jest dość ogólnie a w sumie to nie wiem jeszcze jaką wybiore bardziej skłaniam się ku adm. przedsiębiorstwa prywatnego bo chyba lepiej płatna a jak by co to po niej też w urzędzie można pracować (skończyłam już 2 letnie studium administracji czyli mam technika administracji więc myśle że totez by coś dało) a raczej napewno nie wybiore administracji w unii europejskiej- ale ze mną to różnie jak przyjdzie pora decyzji to coś wybiore a na razie zbytnio nie myśle- a praca taka sobie są gorsze ale i lepsze pracuje codziennie od 7.30 do 18 albo trochę dłużej pracuje tak długo by coś zarobić bo za 8 godzin wypłata jest dość marna a za studia swoje i jarka płace ja on płaci za dojazd i inne wydatki szkolne...szef jest uciążliwy ale praca na miejscu więc tam pracuje- a ty teraz napewno nie pracujesz ale ogólnie czy zajmujesz się zawodowo

studiowałam socjologię ale studia przerwałam 6 lat jak wyjeżdżałam z chłopakiem z kraju. Od 6 lat mieszkamy na Jersey (mała wysepka w kanale la manche). Na studia wrócę jak zjedziemy na stałe do kraju ale na pewno to nie będzie socjologia bo już wiem że to nie jest to co mnie interesuje. teraz nie pracuję bo jestem na macierzynskim ale przez te sześc lat pracowałam razem z mężem w firmie transportowej. najpierw w magazynie, potem w biurze a mąż jest kierowcą ciężarówki mewka ja muszę dziś już uciekać ale na pewno będę jutro. także jak jesteś nadal zainteresowana podtrzymaniem kontaktu to do zobaczenia jutro :-) 🖐️

a cześć cześc :-) dzień przeleciał jak poprzednie. teraz to już nawet mało co z domu wychodzę bo mi ciężko chodzić. spałam do 11ej, biję rekordy przed porodem bo potem to na rzęsach będę chodzić ;-) a u ciebie? jak wyjazd chłopaka się udał?

mewka znowu sobie z tobą nie pogadam :-( normalnie to siedzę na kompie nawet do 2iej w nocy a tu drugi wieczór mi się plany krzyżują. no ale nic do trzech razy sztuka. mam nadzieję że jutro nadrobimy trzymaj się cieplutko 🖐️ :-)

cześć mewka :-) szkoda że sobie nie pogadałyśmy wczoraj. Mam nadzieję że dzisiaj tu jeszcze zaglądniesz czekam wieczorem na wieści od Ciebie. Pozdrawiam 🖐️ :-)

szef jest na urlopie wprowadzam towar i pomyślałam że wejdę w internet i miałam nosa bo się odezwałaś- u Jarka średnio ogólnie jest załamany ma problem z dotarciem do punktów na czas a dziś w Poznaniu nie znalazł wszystkich- gdyby nie to że muszę siedzieć w robocie to bym pojechała z nim razem zawsze łatwiej ogólnie niby ma nawigacje ale niektórych punktów nawigacja nie szuka nie wiedzieć dlaczego- on jest zestresowany i ja też bo nie mogę mu pomóc

czyli on pracuje jako kurier? czy coś w tym stylu? nie jest łatwo na początku. szczególnie w dużym mieście. na pewno z czasem się wdrąży i będzie coraz łatwiej :-) zanim wyjechaliśmy z pl to mój chłopak pracował jakiś czas jako kurier w opek-u. i pamiętam jak się wkurzał jak gdzieś miał być na 14tą na przykład , drugi punkt miał rozpisany na 14:20 a tu nie wiadomo gdzie jechać. na szczęście nikt nie marudził i nie narzekał :-)

jest przedstawicielem handlowym jeździ na wyznaczone punktu w których już jest ich towar pyta jak tam się sprzedaje proponuje rabaty i takie tam i dodatkowo pozyskuje nowych klientów część spotkań umawia firma a część on, co sprowadza się do tego co napisałaś na początku jest trudno..... u mnie dziś mega pada pacjentów nie ma zbyt wielu a do 19 jeszcze sporo czasu więc ogólnie dzień na leżenie w łóżku :) masz już imię dla córeczki?

właśnie wróciłam z kliniki :-) imię wybrane przez męża ale zatwierdzone przeze mnie - Matylda :-) ty narzekasz że pada a ja bym wszystko za deszcz dała. Sama kiedyś się przekonasz jak się chodzi z brzucholem w upalny dzień :-O nawet nie mam siły się teraz z kanapy zwlec żeby sobie coś do jedzenia zrobić :-D ale z tymi deszczami w Polsce w tym roku to nie żarty. Cały czas jakieś powodzie, podtopienia. klimat się zmienia czy co? jeszcze tak nie było. od wiosny to się ciągnie

Gość Chanelka :)
HEJ Ide do Was pogadac :)