Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumtramalamalaria

Nastoletnie kurwiszony

Polecane posty

wiem, wiem;/ ja tez nie... ale dziewczyny, jest jeszcze inny problem!:D takie małe dzieciaki mogą jeszcze z tego wyrosnąć (daj Boże:P) a panny z liceum? Jeszcze niedawno mowilo sie tylko o gimnazjach, a liceum?! ;/ wytapetowane różowe spalone cizie 'heloooooł?!' latające z imprezy na imprezę... uszzzzz jak ja nie trawię takich osób! Kobiety powinny się szanować! :/ Dzięki Bogu jest garstka normalnych...

Gość a ja dopiero w wieku
68 lat zdecydowałam się na makijaż, oczywiście bardzo delikatny i przeszłam się z chłopakiem za rękę, ale tylko w mieście, gdzie nikt mnie nie zna. Przebijam Was wszystkie cnotą :p

Gość bumtramalamalaria
Niby w "dawniejszych czasach" mówicie że było tak samo , ale ja z własnego doświadczenia moge powiedzieć że się nie zxgadzzam z tym stwierdzeniem. A jeszcze wiekszym dowodem jest to że od 2005 roku wzrosło o 97% wykonywanie nielegalnych aborcji w polsce u dziewczynek w wieku poniżej 15 - roku życia ...

powiem ci tak, jak wchodzilam do technikum to rocznik 91 (czyli moj) 90 89 88 dziewczyny były normalne. wszedł 92 tez jeszcze było ok, ale ten 93 :| masakra!!!! teraz sie boje tego 94. Choć od mojego chlopaka siostra jest rocznik 94 i wyglada normalnie.. jej kolezanki tez.. ale sa tez takie ktore tylko imprezy, solar, piwo, facet, seks

Gość bumtramalamalaria
właśnie przez takie bagatelizowanie problemu i wyśmiewanie tematu rodza się "słodkie różowe idiotki " galerianeczki przecież tekst " kupisz mi jeansy zrobię Ci loda/" jest jak najbardziej z życia wzięty , nie z kosmosu !!

Uwierz, w moim 92 jest naprawde sporo takich głupiutkich ciź :P Ale racja, im młodsze tym głupsze. Nie czujecie czasami, że zupełnie tutaj nie pasujecie? ;-) Bo ja tak.

Gość oj nie przesadzajcie jesteście
młode dziewczyny a włącza Wam się taka mamusiowa gadka "za moich czasów". Ja mam 25 lat i "za moich czasów" dziewczyny były bardzo różne. Zdarzały się nastolatki w ciąży, wyzywające ubrania, makijaż, chodzenie za rączkę z chłopakiem, "lizanie się" i spanie w jednym śpiworze na biwaku szkolnym. Dużo zależało od rodziny i szkoły, ale tak naprawdę różnica polegała na tym, że nie było internetu i jeśli któraś dziewczynka nie pokazywała się w szkole w seksownych majteczkach to po prostu o tym się nie wiedziało - nie było fotek na naszej klasie, nie każdy miał aparat (nawet taki analogowy), nie było gdzie się lansować. Internet po prostu uświadamia Wam, dziewczynkom z lepszych domów, w lepszej sytuacji, że nie wszystkie Wasze rówieśniczki mają tyle szczęścia.

uwierz mi, tutaj podział na dziewczynki z lepszych i gorszych domów nie ma znaczenia ;-) To takie gadanie, zeby to pustactwo udprawiedliwic. Każdy ma swój rozum. Po prostu takim landrynami rządzi głupota ;P Takie dziewczynki(kobietami ich nazwać raczej nie mozna, prawda?:D) nic w życiu nie osiągną ;-) Zawsze będą dnem z własnego wyboru... Nawet nie poznają prawdziwej miłości, no bo jak? ;-) eweLinka - nasze dzieci nie będą takie :D Będą mądre po mamusiach i tatusiach, ot co :D Zresztą przecież nie pozwolimy na takie wychowanie:)))

Gość bumtramalamalaria
Właśnie , skoro my zauważamy problem i potrafimy na jego temat dyskutować to będziemy przestrzegać własne dzieci przed takim postępowaniem , i zgadzam sie że podział na klasy społeczne nie ma tu nic do rzeczy , każdy ma ( no albo prawie każdy powinien ) mózg i decyduje o sobie

Gość 7 Words
ja kiedyś dla jaj do grupki takich 9 latków ( w dresach hip-hop w fonie puszczony na głos) owiedziałam : Jo : Elo ziomale Oni : Ssij pałkę suko nie powiem uśmiałam sie chociaż powinnam czuć sie urażona

moja mama mi zawsze powtarzała "szanuj siebie, jesli nie bedziesz sie sama szanowac, to inni cie tez nie beda" albo "opinie idzie szybko stracic, gorzej ja odbudowac" czy cos w tmy stylu :P ja do tej pory dbam o swoja opinie i wlasnie przekonalam sie ze mam kumpli za to jaka jestem a nie na jedna noc czy za jakas przysluge. Chce zeby moje dzieci też nie musiały sie borykac z gorsza opinia. Takie jest moje zdanie

Gość bumtramalamalaria
ja widziałam już 7-latków pijacych z 15-sto letni bratem piwo pod sklepem .....

Gość 7 Words
jedyna cenna rada jaka usłyszałam do rodziców ( poza standardowymi ) to ; uczysz sie dla siebie. Praktykuje do dziś :D

Narzekacie na nastolatki a same jesteście jeszcze gorsze. Takiego kurestwa, jakie prezentują kobiet w wieku 20-25 lat to nie ma w żadnej grupie wiekowej.