Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straciłem dziewczynę i przyjac

straciłem dziewczynę i przyjaciela

Polecane posty

od roku mieszkała u mnie, wyjechałem niedawno w delegację do Stolicy a ta dziwka dobrze zabawiała się z moim "przyjacielem". kurwa! wróciłem 3 dni wcześniej niż powinienem a ona się pierdoliła z nim, w naszym mieszkaniu, w naszym łóżku. kumpel w mordę dostał, ona przy okazji też. wypierdoliłem z mieszkania tak, jak była ubrana. wyła mi pod drzwiami, żebym jej chociaż spodnie i bluzkę dał, ale nie mam ochoty na nią patrzyć. dlaczego ona mi to zrobiła?? tak bardzo ją kochałem! :(

Gość Widocznie za bardzo ja kochale
s, nie byles tzw. samcem dominujacym (alpha) i ona szukala czegos wiecej. Nic na to nie poradzisz, ona to zrobila to jej problem, co bylo ne wroci. Ty sobie poszukaj innej dziewczyny, bedzie dobrze :)

co mam zrobić z jej rzeczami? najchętniej bym wypierdolił przez okno ale na pewno nie dzisiaj, wyje mi pod drzwiami bo siedzi w samych pończochach z gołą dupą. dobrze jej tak.

Gość Blondi28:)
Przystojniaczek- nie wszystkie kobiety są takie same, to ze jedna zdradza nie znaczy ze druga robi to samo;)... Tak samo jest z facetami. Tyle z mojej strony:-P(blond strony):-D. Autorze przykro czytać:(, coz poprostu nie zasłużyła na ciebie twoja miłość, czas leczy rany... Znajdziesz jeszcze kobietę ktora będzie cie szanowała ktora ty bedziesz kochał i ktora będzie kochała ciebie... Swoją drogą-Chcialabym miec faceta ktory by tak bardzo mnie kochał, szczerze:). Pozdrawiam i trzymaj sie;)

Gość Widocznie za bardzo ja kochale
Daj jej rzeczy i kaz wypierdalac i nigdy Ci sie na oczy nie pokazywac. Tyle.

Gość .....te kobiety:-P
Chociaż majtki jej oddaj, wstyd dziewcznie będzie isc z gołym tyłkiem:-P Tak naprawdę to strasznie postąpiła:/ Nie rozumiem jak tak można zranić osobę którą sie "kocha" - ale czy ona kochała? Przykre bardzo:(

Gość nvbnvbnvb
nie straciłeś dziewczyny ani przyjaciela tylko oni stracili ciebie

Gość ta osoba wyżej ma rację
Ty nigdy nie miałeś prawdziwego przyjaciela ani prawdziwej dziewczyny. Rzuc jej te rzeczy bez słowa.

Gość SPRIT
jak kochales to teraz cierp sory za ta ironie ale niestety tak jest ze kobiety nie szanuja porzadnych facetów z glówkach sie im przewraca szkoda ze wiekszosc to sprzedajne K...y i liczy sie dla nich kasa i kut..s 3 maj sie chlopie

Trochę ochłoń i nie miotaj się w bezrozumnej wściekłości, twa złość jest uzasadniona i jak najbardziej zrozumiałe było twe zachowanie ale już tego wystarczy. Oddaj jej po prostu jej rzeczy i niech więcej nie będzie między wami kontaktu. możesz oczywiście jej dowalać, dogryzać, wydzierać się na nią ale nie warto. Rozczarowanie, okazała się rozczarowującym przypadkiem nie wartym marnowania więcej czasu. Niech idzie w swoją stronę bo to co uczyniła zepchnęło ją na margines a nie warto babrać się tymże "marginesem". Cześć i czołem po prostu :) Tak oczywiście już pojawiają się głosy że "potrzebowała czegoś więcej", ba to pewnie było wołanie o pomoc zaiste, ale nie o to chodzi, są inne sposoby rozwiązywania ewentualnych problemów niż zdrada, ona zawsze jest i pozostanie najgorszym świństwem. Wybaczać bo się kocha? To naiwność bo jak tej drugiej osobie ponownie uwierzyć a swej miłości nie warto tez już ufać.

Gość nozyczki ostrze ostro
współczuje.. ja w takiej sytuacji bym chyba w szał wpadł i rozpierdolił wszystkich dookoła a potem się rozpłakał i dołował ale tez obecnie mam ciezki okres.. 2 tygodnie temu rzuciła mnie kobieta z która byłem 5 miesiecy i sie w niej zakochalem.. bylo tak zajebiscie i ona nagle mi powiedziala, ze to koniec bo nic do mnie nie czuje (tez pojebane zachowanie.. jak tu zrozumiec takie suki?)

Gość Majk000
co za przyjaciel, co za dziewczyna... stary musisz lepiej dobierać sobie bliskie osoby! nie ma dla nich usprawiedliwienia. nie poddawaj się. ostanio czytałem fajny tekst o tym, żeby się w zyciu nie dawać, co prawda trochę o innym temacie, ale sens ten sam http://interia360.pl/artykul/ktos-nazwal-cie-kiedys-sierota-moze-mial-racje,38210 że nie ważne co się w życiu dzieje, to nie warto sie poddawać, bo będzie lepiej

straciłem dziewczynę i przyjac =>A niech wraca do domu, jak stoi na klatce. Powiedz, że rzeczy wyślesz jej później kurierem, jak tylko dojdziesz do siebie.

Gość MruwkaZed
strasznie współczuję..ale rzeczywiście to oni nie zasłużyli na Twoje zaufanie i miłość w stosunku do dziewczyny. Będzie bolało...ale kiedyś będzie też lepiej. Daj jej ubrania, niech pozna Twoje chamskie serce. .i nie każda taka jest. I nie każdy przyjaciel. na szczęście.