Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panizosiasamosia

miałam sie prawo wkurwic na faceta

Polecane posty

Gość panizosiasamosia

ostatni okres wielka sielanka..po okresie wielkiej obojetnosci..ogólnie super jeszcze dzisijsze popołudnie rewelacja ,całe dnie razem. pojechalismy do jego znajomyc cos go w tyłek ugryzło..nie wiem o co chodzi..jego znajomi mnielubia grał z kumplem w playstation chciałam mu doradzic i se smiałam..i mówiłam jak powinnien grac zeby wygrac przegrywał i na moje rady w koncu powiedział.. wez przestan juz pierdolic!! wkuwriony wiec mówie ze chyba mu sie cos porabało jak nie umie przegrywac i zeby słowa zmienił jego przyjaciólka mówi zeby mnie przeprosiła ten swoje ze zejdzie ze mnie czego chcecie i nic cisza odwizózł mnie podziekowałam mu za podwizenie odjechał z piskiem opon..obrazony..bo nawet sie nie odezwał napisłam mu smsa: czy ja kiedyskolwiek sie do niego tak odezwałam, ze nawet jego przyjaciele stwierdzili ze sie chujowo zachował a ty jak zwykle nie widzisz w sobie winy oczywiscie cisza co robic??? najlepiej to juz nic nie mówic

Gość jablko123
moja rada , nic nie pisz nic nie dzwon sam napisze i przyleci.!

Gość panizosiasamosia
naisałam to jedno wiecej nie bede w srode wyjezdza jak pojedzie bez słów to chuj mu w dupeeeeeeeeeee

Gość panizosiasamosia
???????????????????

Gość jablko123
znajdź sobie jakiego czarnoskórego tak samo, jak ja :D

Gość panizosiasamosia
czy tylko ja uwazam, żę zachował sie jak prostak?:O

Gość jablko123
a twój facet ma dużego badyla? bo mój ma solidnego :)

Gość panizosiasamosia
zaczekajcie - idę wyprowadzić Faficzka

Gość .skąd się biorą takie kobiety
:o zapamiętaj sobie na całe życie; faceci najbardziej nie lubią jak się ich poucza! a jak to robi ich kobieta przy znajomych to totalna porażka. Zachowałaś się beznadziejnie robiąc z niego cipę więc nie dziwię się,że się wkurzył. Z drugiej strony sam zachował się chamsko odzywając się w ten sposób. Narobiłaś mu obciachu i on czuje że masz go za ciapę więc generalnie położyłaś związek, naucz się trzymac język za zębami bo to że poparli cie jego znajomi nic nie znaczy przy tym,że on stał sie ciapa której doradza niby mądra dziewczyna :o i widzę tu pewną niekonsekwencję bo piszesz że miałaś prawo się wkurzyć a to on sie przecież wkurzył. Nie dośc że narobiłaś mu obciachu to jeszcze go dręczysz telefonami, daj mu spokój :o

Gość panizosiasamosia
ale ja go nie drecze telfonami jego znajmimo czytaj para ..gralismy wszyscy w czwórke..były ostre zlewki tylko on miał jakiegos focha...uwazasz ze to był powod zeby powiedziec..przestan pierdolic mogł powiedziec spadaj cwaniak...nie mów juz to bym nic nie powiedziała a nie tak jeszcze tonem wkurwionym jakby jeszcze cos sie stało kazdy grał mecz z kazdym i był wielki ubaw ..i nikt nie mówił jak tamta para grała to laska swojegmu facetowi zabrała pada a on jedyne co mówił to kocham cie!! prosze cie

widzisz wygląda na to że ty mialaś "niezłą zlewke" cokolwiek to znaczy, a on nie.Enjoy.

a o to,że masz chamskiego faceta to pretensje nie do nas

Gość panizosiasamosia
jeszcze jego przyjcaiłka z 3 razy powtórzyła mu zeby sie zachowywał ze jest jej wstyd ze przesadził ze to gra nie odzywa sie tak do mnie nigdy..wiec tym wieksze moje oburzenie

Gość wiesz co autorko
przestań pierdolić

Gość panizosiasamosia
nie wiem człowieku gra w jakas pierdołe chyba nie powinna wyprowadzac człowieka z równowagi w taki sposób

Gość panizosiasamosia
nikt nie pogada..no kobitki...

Gość jeszcze nim sie przejmujesz
chyba okres ma

wiesz.... moim zdaniem w ogóle powinnaś nie dać się podwieźć do domu, tylko zaraz po tym jak ak się odezwał wyjść BEZ SŁOWA i poprosić kogoś żeby Cię odwiózł, najlepiej żeby Twój facet nawet nie wiedział kiedy pojedziesz do domu. Później w ogóle nie odboerać telefonów a juz na pewno nic nie pisać i nic mu nie tłumaczyć. Bo każdy głupi wie, że tak odzywać się nie można, więc nie ma tu czego tłumaczyć. Ja osobiście za takie zachowanie z dwa dni za bank byłabym zupełnie niedostępna dla niego. po dwch dniach wysłuchałabym jego lamentu i po kolejnych dwóch dała zaprosić się na "przeprosinową" kolację. Nie bądź naiwna. Pamiętaj, że jeżeli Ty ni będziesz się szanować, to nikt Ciebie nie uszanuje. (To nie był atak, tylko rada) :) p.s. "Dlaczego mężczyźni poślubiają zołzy" ->KONIECZNIE !!!!

Pisalam, ze nie odzywaj sie. wiem, ze to bedzie trudne, ale wytrzymaj. on sie zastanowi i zrozumie, ze zle postapil i przeprosi. jesli tak juz powiedzial, powinien od razu pohamowac nerwy i przeprosic i byloby po sprawie, a na dodatek obraza sie jak baba.

Gość panizosiasamosia
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Gość panizosiasamosia
buuuuuuuuuuuuuuu:O

Gość panizosiasamosia
nadal cisza

Gość fsdfsd
durnowao sie zachowalas!! jak moglas tak smiac sie z niego wsrod znajomyhch i go pouczac? madralinska sie znalazla nie mialas prawa sie wkurwic chyba nie znasz facetow skoro pozwolilas sobie na takie zachowanie!

Gość panizosiasamosia
ale ja sie zniego nie smiała tylko radziłam jak ma grac..nie było w tym takiego..wszyscy tak gadalismy a on sie wkurwił na mnie poza tym czesto sie z siebie smiejemy i dogryzamy przy innych wiec nie rozumiem powowdu jak nie chciał zebym mu radziła to mogł powiedziec badz ciho nie gadaj... a nie przestan pierdolic:O zzreszta skoro osoby postronne mówią zeby sie uspokoił i zachowywał.to chyba jednak mam racje

Gość panizosiasamosia
cicho:*

Gość panizosiasamosia
nie mialas prawa sie wk**wic chyba nie znasz facetow skoro pozwolilas sobie na takie zachowanie! najwyrazniej słabo

Gość panizosiasamosia
spadaj na drzewo Aniela