Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patka21

dziecko grudniowe a zakup wózka

Polecane posty

Witam czy gdy rodziłyście w grudniu kupowałyście wózek?? Przeciez z tak małym dzieckiem nie wychodzi sie na pole. Czy wystarczy kupić bliżej lata wózek spacerowy.

na pole może sie nie wychodzi (bo i po co zimą?) :P ale na spacery i owszem! rodziłam 1 grudnia. po 2 tygodniach werandowanie i pierwszy spacer 20 min. jak miała miesiac czyli w styczniu to wychodziłam z nią na 2 godzinne spacery przy 10 stopniowym mrozie :)

wózek jak najbardziej bedzie ci potrzebny .np nieraz pewnie z takim malenstwem do lekarza pujdziesz chyba cały czas w dmou niespedzicie te dziecko tez bedzie powietrza potrzebowało.A wiesz mi sama ty bedziesz marzyc o tym zeby wyjsc z domu

Ja urodziłam 30 listopada ,po tygodniu wyszliśmy na spacerek a wózek mam 3w1 ,który później można przerobić na spacerówkę.

oczywiście że na spacery się wychodzi zimą! to co miałam do kwietnia w domu siedzieć? chyba bym oszalała! kupiłam wózek na pompowanych dużych kołach, z dużą gondolą i heja na zimowe spacerki :D tak jak meaa pisała - chwila werandowania i można na prawdziwy długi spacer wyjść, nawet przy sporym mrozie :D

oczywiscie ze potrzebujesz wozek gleboki bo w takim dziecko powinno jezdzic do 6 miesiaca potem dopiero w spacerowce (gdy zacznie samodzielnie siedziec) . na spacery ,na zakupy czy do lekarza bezdiesz musiala w czyms dziecko wozic a takie male jeszcze duzo spi wiec gleboki to moim zdaniem koniecznosc

a ja na zime kupiłam najzwyklejszy głęboki wózek (z duzymi kołami koniecznie --dobre na zaspy :) ) ..wozek za 500zł... a późną wiosną fajną spacerówkę :) teraz tez szykuje mi sie zimowy Maluszek, więc na zimę stary głęboki wózek a później kupimy fajną spaceróweczkę (starą sprzedaliśmy)... pozdr