Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaspokojony

Ja 30 lat ona 28 trzy lata po slubie i co? Lipa

Polecane posty

Gość link i kink
Fizyczne - jak wygląda/wyglądał wasz seks? W jaki sposób dbaliście o siebie w tym momencie. Jeśli kobieta nie jest zaspokojona emocjonalnie, nie ma mowy o dobrym seksie. Seks i przyjemność z seksu u kobiet mieści się w głowie.

Gość niezaspokojony
nie pale jak nie pije piwa ( czyli puszcze dyma w weekend ) dbam o siebie dbam o nia a czy ja kocham ? Raczej to nie jest milosc. moze tak nie ciesze sie ze ona czeka na mnie w domu

Gość link i kink
ok, daj 5 przykładów w jaki sposób o nią dbasz? może tutaj leży problem?

Gość niezaspokojony
ona jest bezruchowa nie lubi dystansu nie lubi lizania cipki nie lubi pieszczenia piersi nie lubi nigdzie indziej tylko w lozku po ciemniaku. Ja jestem chyba atrakcyjny juz kurwa sam nie wiem 190, 90 kg silownia 5 razy w tyg basen, golf w weekendy , sqash, tenis wiec chyba zapuszczony nie jestem

Gość niezaspokojony
Jak o nia dbam: 1 kupilem jej samochod ktorym tylko jezdzi 2 zabieralem ja do bardzo drogich restaracji 3 wycieczki i weekendowe wypady to do pragi to do paryza cala europa ( wizzair :)kocham te linie :)) jestesmy 3 razy w roku na dlugich wakacjach 2 tyg 4 kupowalem kwiaty i inne duperele a ona stawala sie coraz wredniejsza suczka

Gość niezaspokojony
czemu tak uwazasz

Gość taka sobie jedna dziewucha
jestes karykatura faceta na jej miejsu to ja wzielabym rozwod z toba

Gość taka sobie jedna dziewucha
Jak o nia dbam: 1 kupilem jej samochod ktorym tylko jezdzi 2 zabieralem ja do bardzo drogich restaracji 3 wycieczki i weekendowe wypady to do pragi to do paryza cala europa ( wizzair kocham te linie jestesmy 3 razy w roku na dlugich wakacjach 2 tyg 4 kupowalem kwiaty i inne d**erele i ty to nazywasz dbaniem o kobiete?? :( wez sobie chlopie palnij w leb zamiast wypisywac takie pierdy

Gość serratia
pewnie żona nie czuje sie bezpiecznie w związku, a co za tym idzie nie ma ochoty na seks; musisz zrozumieć, że kobiety nie działają jak mężczyźni, jeśli chodzi o seks. Facet jest w stanie w ciągu minuty być gotowym, a kobieta rozbudza się powoli ( facet jest piecykiem gazowym, a kobieta elektrycznym-długo się rozgrzewa, ale długo też schładza), facet odreagowuje przez seks problemy, kobieta, kiedy je ma, nie chce seksu. To wszystko to dzieło natury, związane z rolami kobiet i mężczyzn, w czasach, gdy facet polował, kobieta strzegła domowego ogniska. Polecam ksiązkę : Dlaczego mężczyźni nie słuchają, a kobiety nie umieją czytać map" A. i B. Pease. Ja dzięki niej, zaczełam inaczej patrzeć na facetów, co pozwala mi trochę spasować w trudnych sytuacjach, mam też więcej zrozumienia dla siebie i moich zachowań. Żyjemy w cywilizowanym świecie i zapominamy o tym, ze kierują nami pewne instynkty zachowania pierwotne.. Polecam ksiązkę wszystkim, teraz czekam, aż mój mąż się do niej zabierze:) Autorze postu! Daj szansę sobie i swojej zonie, wizyta u seksuologa nie rozwiąże problemów, jesli oboje nie będziecie mieli dla siebie zrozumienia i dobrych chęci, czego życzę z całego serca!!!

Gość niezaspokojony
to slucham pania

Gość MariaClara
Ja tam bylabym zadowolona,gdyby ktos o mnie w ten sposob dbal,ale no coz,kazdy jest inny :)

Gość zadeszczona
ja mam podobnie mam czasem ochote na sex mój mąż nie-myśle ,że pasowali by do siebie?A MY?