Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka_kolezanka

Powiedzcie mi...

Polecane posty

Gość kolezanka_kolezanka

Ostatnio gadałam z kolegą wręcz namawiałam go do tego by poszedł do szkoły ( chłopak ma skończone gimnazjum i 1 klasę szkoły zawodowej). Nie ukończył jej bo wyjechał do pracy zagranicę. Teraz wrócił i siedzi w domu. No i tak gadaliśmy sobie ostatnio że może by sięzapisał do jakiegoś liceum dla dorosłych. Bo chłopak na prawdę jest inteligenty i ma wiedze ale straszny len z niego. No i przegladalam internet i w naszym mieście znalazłam dwie szkoły. 1. To liceum uzupełniające na podbudowie zawodówki, 2. to liceum na podbudowie gimnazjum i ośmioletniej szkoły podstawowej. Powiedzcie mi do której on powinien się zapisać? Jeśli ma skończone gimnazjum i 1 klasę szkoły zawodowej??? Bo ciąge sie spieramy o to i nie wiem już kto ma racje.

Gość kolezanka_kolezanka
Uszczypilwe komentarze nie są potrzebne. Zapytałam tylko do której bo ciągle sie spieramy.

Gość bezsensuu
zadzwoncie i zapytajcie:O a podobno inteligentny :]

Gość kolezanka_kolezanka
Ale mi pomogliście....

a skad mamy wiedziec co jest dobre dla twojegoloegi? moze neich sam sie w końcu ogarnie i zdecyduje? miło ze mu pomagasz ale mam swoje zdanie na temat takich jednostek jak twój kolega

Gość Musi iść do liceum po
gimnazjum bo zawodówki nie ma całkiem ukończonej i to się nie wlicza w wykształcenie:)