Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panizosiasamosia

kto ma racje? piszcie

Polecane posty

Gość panizosiasamosia

bylismy u jego znajomych gralismy w gre, było wesoło, ja z kolezanka piłysmy winko. za racji ze przegrywał wiec dawałam mu dobre rady, było to w formie zlewki..było wesoło.. nagle powiedział przestan pierdolic, wkurwiony na maxa kolezanka mówi weź sie uspokoj, jak ty sie zachowujesz, przepros ja..a on ze zejdzie ze mnie, nie bede przepraszał. pojechalismy za poł godziny do domu.odwizół mnie.podziekowałam za podwiezienie i wysiadła, napisałam smsa : czy kiedykolwiek ja sie do ciebie tak odezwałam, przy tobie przty przy innych, nawet twoi znajomi uwazaja ze sie chujowo zachowałes ale ty jak zwykle nie widzisz winy w sobie wiecej juz sie nie odezwe dodam ze on sie oczywiscie obraził

Gość nikt z WAS
nie ma racji

Gość Pan Biznesmen x64
głupia pindo przeproś go ale już!!!

Gość panizosiasamosia
ja zamilkłam..jedyne co powiedziałm..to ze chyba Cie pochrzaniło, ze nie umiesz przegrywac to sie na mnie nie wyzywaj, a jak kolezanka kazała mnie przeprosic, to dodałam, ze jedmu słowo przepraszam przez usta nie przejdzie, bo nie widzi swojej winy. Wkurwił mnie na maxa

Gość panizosiasamosia
gralismy w boks..kazdy miał rundke z kazdym..było starsznie zabawnie. A moje komentarze bły mnie wiecej takie: weż mu przywal, mocno, weż krzyzykiem go..albo coś. nie daj sie, walnij go w brzuch . Blokuj. Kolega miał szybszego zawodnika, i mój nie dawał rady .

Gość panizosiasamosia
:):):):)

Gość panizosiasamosia
najbradziej wkurwiło mnie to, ze jeszcze sam sie obraził..mogł przeprosic albo powiedziec cokolwiek jak wracalismy i po prostu bysmy mieli wymiane zdan ale ten ksiaze bedzie teraz struga;l obrazonego

Gość panizosiasamosia
???????????

Gość panizosiasamosia
dziewczyny jakies rady

Gość panizosiasamosia
:)