Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalaj

Potężne uda. ;(

Polecane posty

Gość lalalaj

szukam pomocy . potezne uda to mój problem od zawsze . nie wiem jak sobie z tym poradzic . za miesiac mam wesele i chce ladnie wygladac, a z takimi nogami to nie mozliwe . ;( Mam 169 cm wzrostu, 58 cm w udach i 37 w lydkach. co robic zeby je wyszczuplic ?

Gość dobre udo to dobry rosół

Gość jestem kobietą ......
poobają mi sie potężne uda u kobiet, to jest bardzo kobiece, fajnie to wygląda, 58 to nie jest jeszcze powód do zmartwień. Tym bardziej że suknia ślubna jest w stanie wiele ukryć. Ja osobiście kiedyś używałam kremów wyszczuplających i faktycznie troche mi wysmukliły uda, ale smarowalm 2x dziennie

Gość lalalaj
, tez stosowalam i to rozne. ujedrnialy skore na pare godzin i potem znowu to samo ; ( a wesele chodzi mi ze jako gosc ; ) a sukienke mam do kolan i nie za ladnie to dla mnie wyglada ;(

Sorki, ale ty chyba potężnych ud nie widziałaś!!!!!!! Ja jestem niższa (162 cm) w udzie mam 59 cm - i, owszem, uważam, są dość duże, ale nie POTEŻNE, żeby mi sen z powiek spędzać. W ubiegłym roku brałam ślub i zapewniam Cie, że spod sukienki ich widać nie było :-) Ludzie naprawdę nie mają większych zmartwień, czy jak?

Gość mam tak samo..............
dieta chalwowa poczytaj na kafe diety