Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OczymPogadamy?

Nie byłem tu zbyt długo :)

Polecane posty

Witajcie. Kiedyś przypadkiem wlazłem sobie na to forum. Zabawiłem tutaj z 3-4 tygodnie. Trochę poczytałem, trochę popisałem...i dochodzę do wniosku, że to forum, a raczej to co na nim zawarte, w jakiś sposób budzi lęk, strach, zakrzywia sposób postrzegania pewnych spraw. Infantylność, i niedojrzałość niektórych użytkowników, przy podejmowaniu najważniejszych życiowych decyzji, w których często dochodzi do konfrontacji z czyimś odmiennym ja. Niektórzy z was tak mocno zintegrowali się z tym forum, że własne, samodzielne podejmowanie decyzji w.w sytuacjach, jest już chyba czymś abstrakcyjnym. Sugerujecie się tym, co piszą, często anonimowe, być może nawet ez żądnych doświadczeń w danej materii, osoby. Pozdrawiam i mam nadzieję, że w kimś wzbudzi to jakieś refleksje :) Żegnam was i życzę powodzenia.

Gość no i poszlo bez owijania
za prosty przyklad posluzy tu nijaki zawsze "szczery" i ike

przesada po to jest forum żeby sobie pogadać, poczytać różne opinie ludzi i nie uważam że większość forumowiczów to jakieś kaleki życiowe które nie potrafią samodzielnie podjąć żadnej decyzji poza tym tak zwani stali bywalce na nie radzą się na forum tylko udzielają więc nie można o nich powiedzieć że są uzależnieni od opinii innych