Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

długa noga

problem z koleżanką z pracy

Polecane posty

Pracujemy po 11 godzin dziennie następnie mamy kilka dni wolnego.Nam to pasuje ,każda z nas ma jakies prywatne sprawy,które może pogodzic z domem i praca zawodowa.A teraz ona wyskoczyła,że od pazdziernika mamy dostosowac sie do niej i pracowac po 6 lub 5 godzin dziennie bo ona nie dos ,że studiuje zaocznie to jeszcze bedzie studiowac dziennie. Nie jestem złosliwa,ale mnie to poprostu nie pasuje,zwłaszcza,że ona ma wiecznie jakis problem i cagle cos przekłada. Macie jakis pomysł żeby to rozwiązac?

Gość izulekskk
jakbym z nia pracowala to by wpierdol dostala i tyle! wez nie daj sie wykorzystywac i bron Boze nie idz jej na reke!

Mamy o tyle dobrze,że kierownik nie wtrąca nam sie do grafiku i ustalamy go tak jak jest dla nas wygodnie. Nie chce żeby ona z tym problemem poszła do kierownika,bo wtedy on ustali nam grafik według swojego widzimi sie.A moja sznowna kolezanka zapowiedział,że nie zgadza sie na prace po 11 godzin.No i jestesmy w dupie.

Gość parvoviroza
No to jakis kompromis. Ona też ma swoje racje, tylko dosć chamsko je przedstawiła. Nie może byc tak, ze jak tobie nie pasuje po 6 h, a jej po 11, to ustalacie 6 albo 11 - cos posrodku trzeba bedzie znaleźć. Wszystko się da, tylko trzeba sie szanować wzajemnie

Tak to jest praca 7 dni w tygodniu od 10.00-21.00 i problem w tym że ona nie zgadza sie na 11 tylko na połówki i nie chce tez zmniejszyc etatu gdzie mnie to nie pasuje bo ja dojezdzam i pracuje jeszcze dodatkowo i druga kolezanka tez.