Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kasiuniaaa91

POMOCY!!!

Polecane posty

Go艣膰 kasiuniaaa91

witam Was 馃尲 problem tkwi w tabletkach anty. Biore juz 4 opakowanie i wczoraj po raz pierwszy zapomnialam wziac tabletke, wzielam dzis o 11 z wczorajszego dnia i o 22 wezme z dzisiejszego dnia. jako ze tabletki przyjmuje o godz 22 to 12h minelo :/ wiem ze musze dodatkowo sie zabezpieczyc i tak to robie wiec bez roznicy :) chcialam sie tylko zapytac, kiedy to sie ureguluje i bede mog艂a spokojnie uprawiac seks? przy anstepnym opakowaniu mysle ze juz ebdzie ok co?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tour around the Poland
tak, tylko do ko艅ca tego opakowania musisz sie dodatkowo zabezpiecza膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiwat J臋drzej und Jonasz
Masz ju偶 19 lat kobieto! czas urodzi膰, bo potem b臋dzie za p贸藕no!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiuniaaa91
ok dziekuje :) i tak zabezpieczamy sie jeszcze dodatkowo prezerwatywa, ale podczas zabaw wejdzie we mnie bez ;) konczy w prezerwatywie, bad藕 bez prezerwatywy ale nie we mnie :) dlatego do konca opakowania bede musiala przystopowac i kochac sie tylko z dodatkowym zabezpieczeniem :) dziekuje bardzo za pomoc ;**

Udost臋pnij ten post

ja zapomnialam w przeszlym tygodniu z 3 razy.. mialam zalatany miesiac :/ .. No ale nie zabezpieczsealam sie dodatkowo.. a ciazy (niestety) nie ma ;) ureguluje sie.. pisze Ci 偶e tydzien nalezy sie dodatkowo zabezpieczac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiuniaaa91
nie chce jeszcze dzieci :P teraz mam mature, potem chce na studia isc i wytrwac ten 1 rok ;p podobno on jest najgorszy :D a potem sie zobaczy :) ale musze miec mieszkanie i kase zeby utrzymac dziecko :) nie chce klopotu robic moim rodzicom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiuniaaa91
ok dziekuje bardzo za pomoc ;)

Udost臋pnij ten post

przy przerwie d艂u偶szej ni偶 12h powinno si臋 wzi膮膰 dwie tabletki o godzinie kiedy zawsze bierzesz. Raczej nie powinno ci si臋 nic dzia膰 no ale dodatkowe zabezpieczenie w tym wypadku mo偶e sie przyda膰.Swoja droga po co sie zabezpieczasz prezerwatywa bior膮c pigu艂ki:) szkoda przyjemno艣膰 traci膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiuniaaa91
boje sie zaufac tabletkom :) a m贸j ch艂opak tez nie chce ryzykowac :) u nas to tak wyglada, ze albo przerywany albo seks w prezerwatywie. Boje sie niechcianej ciazy, dlatego czekam az skoncze technikum, ten 1 rok studi贸w, potem bedzie lepiej : ch艂opak prace ma a tez dopiero szkole skonczy艂 :P wiec jeszcze mieszkanie :)

Udost臋pnij ten post