Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondie75

gdzie spotkać właściwego faceta

Polecane posty

Gość blondie75

Macie sprawdzone sposoby na szukanie partnera? Możecie polecić portale, które okazały się skuteczne? Mam już dość samotności, ale za mało czasu, aby biernie czekać... Pozdrawiam rozmówców!

Gość KAFE oczywiście !
A ja zgłaszam się 1. już masz z głowy ! a skąd jesteś ?

Gość moskala
poszukaj w realu zamiast na portalu:P wyjdź do ludzi, zapisz się na kurs językowy, zacznij uprawiać sport, znajdź sobie pasję, odśwież kontakty ze starymi znajomymi - a mężczyzna sam się zjawi

Gość blondie75
dobre :-D nie ma znaczenia ile mam lat, jak wyglądam, czy w ogóle mam coś do powiedzenia? tylko lokalizacja jest ważna? ;)

Gość nie ma dobrych info dla Ciebie
portali nie polecam żadnego NIE CZEKAJ BIERNIE ! to droga do nikąd

Gość blondie75
moskala, te rozwiązania już wypróbowałam... napisałam "właściwego" a nie sprecyzowałam co tzn. otóż marzy mi się facet na poziomie, który nie wyznawałby zasady "potwór nie potwór byle miał otwór" ;) ale szukał partnerki na dobre i złe...

Gość lata obliczyłem z nicka
blondynka jesteś jak wyglądasz (resztę) ocenię na żywo i nie napiszę o tym na tym topicu ani na żadnym innym foty i pewnie i tak nie dasz ;) co masz do powiedzenia, napisałaś - jak się spotkamy to o czymś trzeba rozmawiać !

ale jakbym dostała wiadomość, że gdzieś na osiedlu pałęta się samotnie wolny, przystojny, miły mężczyzna, już bym tam biegła z parasolem dla niego :D:D

Gość jak wrócę z pracy (po 16ej)
wyglądaj za mną

Gość blondie75
Naprawdę smutno mi bez faceta, a że jestsem bardzo ciepłą i sympatyczną babką to nawet nienaturalne że jestem sama :)

Gość blondie75
little miss bossy, szukaj takiego który ma parasol :)

Gość no to może chociaż
województwo ?

Gość moskala
wiesz ja nawet kiedyś założyłam konto na portalu randkowym (w akcie desperacji i nudy) i nie polecam. albo pisali do mnie ludzie po40tce oferując sponsoring albo średnio wyjściowi (delikatnie ujmując) a jak już się trafił ktoś fajny to by mógł miesiącami tylko na gg siedzieć i ze mną gadać a co do spotkania to już gorzej. olałam to wszystko, zabrałam się za realizację swoich marzeń, zaczęłam wychodzić z przyjaciółmi, zostawiłam temat faceta - i sam się trafił. może zamiast od razu portal randkowy spróbuj facebooka albo myspace załóż

Gość puszczę Ci esa
jak wjadę na parking pod blokiem ! na pewno mnie poznasz !

Gość blondie75
moskala, dzięki, pójdę dalej Twoją ścieżką, chociaż czasami wydaje mi się, że może za dużo miłości w życiu dostałam i wyczerpałam swój limit... little, to po co chcesz mu nieść parasol? a jeśli moknąć to razem, a potem... już Ty sama wiesz :) no dobra, śląskie

Gość blondie75
w takim razie, little, żałuję że nie jesteś facetem :-P

Gość blondie75
Ha! też o tym pomyślałam, bo moje 75 odnosi się nie tylko do rocznika, ale też do wzrostu niestety...

Gość no to jak zwykle - ponad 200
kilometrów :) z portalami mam podobne doświadczenia co moskala, z tym, że zamiast sponsorów trafiałem na panie w menopauzie, no i zero, NIC z mojego miasta czy regionu. Odpuściłem. Rozglądam się w realu :)

Gość blondie75
Otwarta jestem z natury :-P Warto się tu zadomowić czy raczej nie ma szans spotkać kogoś wartościowego?

Gość szanse są wszędzie i zawsze
nie traktuj tego za poważnie bo zaczniesz przesiadywać całe dnie w necie na kafe górno- czy dolno- śląskie ?

Gość blondie75
a ja właśnie mam ochotę posiedzieć sobie w necie bo mam przeczucie że spotkam tu jakiegoś fajnego faceta... Blondyna z Katowic.