Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jurek...1111111

mam kochanke ale kocham żone

Polecane posty

Gość fgfdsgsfdg
"innej szmate mozna zrobić" NIe łapię o co Ci chodzi. Jeśli robią coś całkowicie dobrowolnie i sprawia im to przyjemnośc, to gdzie tu "szmacenie" ? :)

fgfdsgsfdg a ty sie nie wypowiadaj bo pewnie postepujesz tak samo jak autor tego pojebanego tematu pretensje to moze miec ale tylko do siebie to o nim swiadczy jaki to kawał huja z niego i nie ma usprawiedliwienia ja to bym ci tego huja obciela wiesz!

Gość hjjlll
Żona sie dowie jak tylko bedziesz chciał kochanke odstawić. Mówiąc jej że ją kochasz ppełniasz bląd bo ona poczuje sie skrywdzona inarobi Ci szamba wiem co pisze.

Gość jurek...1111111
poprostu dla mojej żony jak się tak zachowam jestem gburem nie wychowanym... a ja poprostu lubie tak czasmi traktować kobiete

Gość fgfdsgsfdg
Całkowity brak tolerancji, znajomości męskiej mentalności, połączony z całkowitym brakiem cooltury. Nic dziwnego że żadna z was nie potrafi sobie ułożyć życia z facetem :-o

fgfdsgsfdg hahaha i tu sie mylisz tak sie skada ze mi w malzenstwie sie układa super kretynie!!!!!!!!!!!!!!!!!! a meza mam wspanialego wiec sie zamnij hamie dobra kazdy pisze to co mu sie podoba i jak uwaza na ten temat

Gość fgfdsgsfdg
Ale po co te wyzwiska ? Przecież próbujemy tu prowadzić jakąś rozsądna dyskusję, a nagle dostaje nam się od hujów i Bóg wie czego jeszcze :-o Potwierdza się niestety teza o wyjątkowej agresywności Polek.

Mój Drogi Jurku! Nie bardzo Cię rozumiem. W swoim pierwszym poście pytałeś , czy powiedzieć zonie o swoich fantazjach. Parę osób doradziło Ci żebys to zrobił, a Ty tłumaczysz się, że to nie wypali. Wcale nie chcesz zmieniać tej sytuacji, jest Ci dobrze, masz tylko małe wyrzuty sumienia i dlatego się tutaj pojawiłeś. Myslałeś, że wszyscy Cie pochwalą? Faktycznie nie jest to fajna sytuacja, żona nie chce spełniać Twoich fantazji seksualnych.... szczerze Ci współczuję.... Ale chyba byłeś świadomy tego z kim bierzesz ślub? czy nie? Koniec mozna było przewidziec dużo wcześniej....

Gość fgfdsgsfdg
Lepiej, duuuuużo lepiej ;)

Faktem jest, że nie dobraliście sie z żoną w kwestiach łóżkowych. Tylko, czy taki związek ma sens????? Jeżli wg Ciebie ma sens to rzuć kochankę, bo będziesz ranił tylko żone! A w końcu się zorientuje, może już coś podejrzewa....

Gość fgfdsgsfdg
malaga i kasztanki ---Ja tylko podpiąłem sie pod to durne provo. Głupcem jest ten kto podniósł sobie przez nie ciśnienie :p

Gość lalazmaja2
do fgfdsgsfdg ok, mozemy sie nie wyzywać ale fakt faktem ze autor to dupek i taka jest prawda:) "od 3 miesięcy mam kochanke, oczywiście mówie jej że ją kocham bo tak wypada... ale jestem z nią tylko dla sexu, troche jest to sponsoring ale ona mysli że się w niej zakochałem tak jak ona we mnie , 2 h góra- gdyż głuio mi jest żone namawiać aby spełniła moja fantazje, glupio mi jest ja traktować jak szmate- a co czasmi bardzo lubie... czy powiedzieć żonie o moich zachciankach " po pierwsze jak moze mówic o zonie ze ją kocha? jak się kocha to nie robi się drugiemu człowiekowi takich rzeczy. ten temat mogłabym rozwijac w nieskonczonosc. ogólnie jesli sie kocha to sie tak nie robi, a jelsi sie zdradza to nie ma się pojęcia czym jest miłosc i prosze cie nie mow mi tu o skomplikowanej męskiej mentalnosci i psychice. fakt jets faktem. po drugie. co to za małzenstwo w którym fcaet boi sie o czyms porozmawiac z zona? nie wyobrazam sobie takiej sytuacji! nie o to chodzi czy ona bedzie chciała robic z toba cuda niewidy ale chodzi o rozmowe. skad wiesz ze ona nie chce czegos innego? bo ci nie proponowała? bo nic o tym nie mówi? moze wcale nie jest tak zaspokojona w łzoku przez ciebie jak mytslisz? moze tez marzy o innym bardziej goracym facecie, ale jest twoja zona i nie taką idiotka jak ty i cie nie zdradza. czemu wy ludzie nie rozmawiacie ze soba? co to za małzetswo? ja rozmawiam... my rozmawiamy... i wiemy na co kazde z nas ma ochote. poza tym nawet jelsi powiesz zonie a ona sie na cos nie zgodzi TO NIE JEST POWOD DO ZDRADY!! ja pierzdiele co za pojebana psychika. zona mi nie da to da mi inna. ozeniłes się, przyzekałes wiernosc, skoro anal oral czy cus jest takie wazne dla ciebie trzeba było zapytac o to zone przed slubem i byłoby to dla ciebie kryterium waznosci lub nie małzenstwa. kretyn bo ineczej sie nie da.

Gość lalazmaja2
aa i nadal zycze ci by ci odpadł

Gość ciemnogród do potęgi,,,
Ale z was debile popaprane, schematyczne, ciemne jak noc Ja rozumiem taka sytuacje, tez mam pewne zachcianki ktorych w zyciu nie chcioalabym spelniac z partnerem, zwyczajnie by mnie pozniej obrzydzal, nie zdradzam bo wystarcza mi wyobraznia,

Gość fgfdsgsfdg
"tylko debile zakladaja tak durne tamaty" To poniekąd prawda. Jednak dopóki na kafe będą ludzie skłonni toczyć pianę z ust w odpowiedzi na takie topy, będą one powstawać. Wiecej dystansu życzę. W życiu i na kafe ;)

Gość fgfdsgsfdg
"idz sie utop" Dobry temat na provo :p

Gość fgfdsgsfdg
Sam nie zakładam topików. I tak jest ich tu za dużo :)

Gość tralalbumbum
Prawdziwa kobieta jest damą w salonie, kucharką w kuchni i dziwką w sypialni. Nie znacie tego? Ja staram się zapewnić facetowi wszystko. Dbam o niego, troszcze się, interesuje, nie raz mu gotuje( nie mieszkamy razem), kiedy tego potrzebuje to i wspolczuje mu, i to nei znaczy ze mnei nei szanuje i ze ja nie mogę byc wulgarna w lozku.. bo jestem i on to bardzo lubi.. mozna powiazac kilka rzeczy ze soba.. najczesciej po slubie zona pozostaje tylko zona, jej obowiazki to ugotowac, uprac, posprzatac zajac się dziecmi, a juz maz szuka innej>>>

Gość jak dla mnie
jak dla mnie możesz miec 10 kochanek i kochanka. Zycie i uczucia twoje i twojej zony mnie nie interesują. Interesuje mnie fakt dlaczego o tym nam piszesz. Na FORUM. na BABSKIM FORUM. PODKREŚLASZ, ze masz piękna żone i cudowna w lozku kochanke. OK. Większość facetów juz ci zazdrości. Czy rozpisujesz sie o tym zeby sie dowartościować? Czujesz sie juz dowartościowany? Super. Ale jak dla mnie jak juz miec kochanke/ kochanka - to trzeba miec też klase.

Gość hjhgjfhgjhgj
Nie znam tego, a prawdziwny facet? Moglabys napisac?

Gość lalazmaja2
do tralalbumbum ty czytasz uwaznie topik? ja tez super gotuje i jestem ładna i fajna i super w łozku ale to nie o to tutaj chodzi :):):):):):):)