Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klementynka1983

wkurzona na męża

Polecane posty

Gość klementynka1983

jak co roku mieliśmy się z męzem wybrać na urlop we wrześniu więc biore sobie 2 tyg wolnego, wszystko prawie załatwione, a tu maż twierdzi że musimy zrezygnować bo bo maja teraz zapiernicz w pracy i szef nie dam mu urlopu... pracuje 9 godzin dziennie i do nocy siedzy przy laptopie ... więc chyba ma prawo wziąść sobie ten urlop... ja byłam w stanie sobie go załatwić mimo iż też mam dużo pracy i pewnie jakbym wróciła miałabym dużo zaległości ale byłam w stanie się poświęcić... teraz widzi że jestem wkurwiona to mówi że w październiku pojedziemy... do cholery kto jeździ w paździeniku na wakacje?

Gość olej go!!!!!!

Gość co ci szkodzi jechać później

Gość ja jestem w takiej sytacji
moze wez zbastuj taka duza dziewczynka a robi bure jak 5 letnie dziecko jasne obraz siei zrob focha bo nie jest tak jak ty chcesz my tez nigdzie nie bylismy chociaz rezerwacja zrobiona i zaplacone 2 tyg przed wyjazdem wstrzymali urlop narzeczonemu i co z tego pomysl jak towj facet sie czuje jaki pewnie jest zly na szefa i jak mu glupio przed toba mas z mu okazac zrozumienie i pokaza ze sie nic nie stalo jak przystalo na dojrzala i madra kobeiet a nie smarkete dziecko

Gość ja jestem w takiej sytacji
i pracodawca ma prawo mu tego urlopu odmowic wstrzymac go i to nie jest widimisie twojego faceta pomysl troche kobieto