Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna panikara

prosze o pomoc i radę......

Polecane posty

Gość kolejna panikara

Topik z waszego ulubionego cyklu pt. "Czy jest ryzyko ciąży", ale prosze przeczytajcie i pomóżcie zdesperowanej kobiecie. Otóż należę do osób, które wiele rzeczy sobie wkręcają, ale do rzeczy. wczoraj (10 dc) kochałąm się z mężem, jak zwykle w prezerwatywie, dodaktowo miała środek plemnikobójczy. Podczas wychodzenia z pochwy prezerwatywa lekko się zsunęła, ale nie tak, zeby wisiała na czubku czy penisa, tylko po prostu podjechała trochę wyżej. Powiedzcie mi prosze, czy w tym przypadku istnieje jakieś ryzyko ciąży? Bo ja już sobie nawkręcałam, że jak ona sie zsuwała, to moze jakać kropelka "wyjechała" z tej gumki i została we mnie. Rany, jak to pisze, to mam sie za wariatkę:). Właśnie rozpoczynam nowa pracę, ciąża byłaby niewskazana... Aha dodam jeszcze, ze zaraz po stosunku zrobiłam irygację tantum rosa, bo mam lekkie podrażnienie. Chociaz nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie antykoncepcyjne :O Prosze odpowiedzcie na moje wołanie o pomoc:)

Gość kolejna panikara
moze i tak, ale jak znam siebie, to do okresu nie zaznam spokoju. Chyba musze zrezygnowac z seksu albo stosowac prezerwatywy, globulki i przerywany heh :)

Gość kolejna panikara
może ktoś jeszcze się wypowie?

Jak zaczniesz się stresować to okres faktycznie nie przyjdzie a Ty oszalejesz z nerwów :) według mnie na 100% nie ma ryzyka ciąży w Twoim przypadku :)

Gość kolejna panikara
dzieki, obyś miałą rację:)

Gość nie sądzę
zebys zaszła w ciąże, prezerwatywa i srodki plemnikobojcze to ich duzo nawet jesli by sie miala lekko zsunąć i spasc kropelka a wy byscie byli bardzo plodni

Ja też nie sądzę, chociaż nawet jak sie prezerwatywa nie zsunie to 100% pewności nigdy nie ma, ale musiałabyś mieć wyjątkowego pecha. No, nie wiem - może 1 przypadek na milion. Mało prawdopodobne.