Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trooskawa

na jaki kolor masz pomalowane paznokcie?

Polecane posty

Gość trooskawa

na jaki kolor malujecie paznokcie 1. do pracy? 2. na wyjscie?

Gość lalunia...
ja malowałam w wakacje na różowo i na czarno. A na wyjścia na bordowy, czerwony, bezbarwny:) Zależy jaki ubiorek.

Gość a ja wstaje
bordowy

Gość fsdfsd
teraz mam na różowo:P

Do pracy i na wyjście nie ma różnicy, maluję paznokcie na jednolite kolory odcienie różu, czerwieni, czarny najczęsciej, ostatnio też brąz, najbardziej mi się podoba kolor amarantowy i fuksja.Żadnych wieśniackich kwiatków, wzorków, naklejek, ochydnych tipsów i akryli.

Do pracy i na wyjścia - różne odcienie czerwieni, czasem róz.

Gość trooskawa
dzieki, ja malowalam najczesciej na czerwony/wisniowy, ale kolezanki z pracy stwierdzily, ze takie kolory to tylko na wyjscia. a na codzien tylko jasne.

Dla mnie też raczej nie ma różnicy między tym czy idę do pracy czy szykuję się na jakieś większe wyjście. Zazwyczaj paznokcie mam pomalowane na kolor czerwony (chyba, że jak chodziłam na rozmowy o pracę ;)) wtedy malowałam je lakierem bezbarwnym lub kremowym). A teraz jeszcze zrobiłam sobie manicure hybrydowy więc i tak cały czas mam na paznokciach ten sam kolor (czerwony ;)) i co ważne - nie maluje paznokci co wieczór ;)) Jakbyście chciały wymienić się doświadczeniami z tym typem manicure albo dowiedzieć się gdzie ja go robiłam to piszcie na maila nike.19@interia.pl. Fajnie tak wymienić spostrzeżenia ;)