Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka...miła

!!!!!!!!!!!!!!cudowna randka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość agnieszka...miła

wczoraj umówiłam się na randke w ciemno, z kolega kuzyna, kiedyś kuzyn z mną jechał autobusem i zobaczyłam takiego brzydala jak się z nim wita... wtedy sobie pomyślałąm CO TO JEST... no ale ok... byłam przekonana że z tym którym pisze, to niezłe ciacho, zresztą sam mi pisał że ma powodzenie... umawiamy się rano , czeka przed biedronką, i idzie TEN BRZYDAL ; okulary, uszy duże, odstające, żótłte zęby z przedziałkiem i dresik- MASAKR... byłam tak wkurzona a on się jeszcze pyta ewelina? no w pizdu umawia się z mna i nawet nie wie jak mam na imię... ale idziemy do parku... od mnie tak bije o ramie, tak delikatnie- mówi że to taki flirt... potem pyta się czy może pomasować mi ręke :( no te 10 mni trwaly jak 100 lat... zaczynają sie pytania jakie masło lubie- mówi że delme, on że też ale matka kupuje mu zwykłe- padłam, jeszcze zachaczył że okna wymienialiśmy więc spytał się jaka firma, potem wziął mój tel i stwierdził że może mi odsprzedać swój bo akurat chce sobie wymienić a mój to jakiś taki nie wypał... pyta się mnie jakie mięcho lubie... nienawidze jak ktoś mówi w ten sposób ale ok... następie stwierdził że chce się z mną wykąpać w dunajcu... myśle sobie jaki debil brudna woda, deszcz pada a on się chce kąpać... jeszcze się pytam czy chce gume, a on wyjmuje z ust i mówi żę ma- oblecha... więc ja niby tel się bawie i puszczam budzik... niby odbieram i musze lecieć, potem dzwonił do mnie... pyta się agnieszka... a ja nie pomyłka... to przepraszam powiedział- jaki debil pisał z mną pół roku na ten nr... a teraz mysli że pomyłka

Gość schauma z deszczem
dzisiaj za mokro na randki:) Nic nie widac, leje i leje:)

Gość fjyfgjxfj
ewa to ty?? :D

Gość damian pracownik biurowy
śmieszne :D

Gość agnieszka...miła
nie chce aby wyszło że jestem wyśmiewna ale takiego debila nie spotkałam

Gość hahahahahahahahaha

Gość beata ..29
rozwaliłaś mnie