Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najprawdopodobniej2221

TYlko jedno rozwiązanie ?

Polecane posty

Rozstałam się z moim facetem 4 miesiące temu, to on odszedł . Mimo to czasem spotykaliśmy się żeby porozmawiać, nadal dobrze czuliśmy się w swoim towarzystwie . Nie dawno usłyszałam że za mną tęskni nawet . Ja za nim też , co również dałam mu do zrozumienia . Spotykaliśmy się i wybuchła namiętność, uprawialismy sex . Po poprzytulaliśmy się.. i normalnie rozmawialiśmy . Wróciłam do domu dostałam od niego sms ' dobranoc ;-) ;* ' odpisałam mu podobnie . Minęło 2 dni od tego zdarzenia, a on się nie odzywa.. Próbowałam dzwonić, napisałam mu ' Czemu się nie odzywasz ? Stało się coś ? ' . A on nic . Czy można to tłumaczyć tylko jednoznacznie ? Że wykorzystał mnie, dostał to czego najwidoczniej chciał uzyskać i znikł. Robie sobie złudne nadzieje, że może chce to przemyśleć i wrócić..ale przecież mógłby powiedzieć, że potrzebuje czasu..

POmocyyy

pomocyyy

Gość MruwkaZed
miałam podobną sytuację. ale nie dawałam za wygraną , uważam że są rzeczy w życiu o które trzeba walczyć do końca. Jesteśmy znów razem:)

myślę, że gdyby zastanawiał sie nad powrotem, to widziałabyś to w jego zachowaniu, zwłaszcza po wspólnej nocy, fajnych rozmowach itp. Po prostu scenariusz jak tysiące innych - dla Ciebie to, co między Wami zaszło było na tyle ważne, że liczysz, że wiele zmieni, dla niego to tylko miła zabawa, a z racji tego, że z byłą, to pewnie o niezbyt rewolucyjnym znaczeniu