Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataaaaaaaaaaaa

pomozcie, problem z facetem

Polecane posty

Gość nataaaaaaaaaaaa

witam. moja sytuacja wyglada tak.... moj facet obwinia mnie za to ze nie mam kasy. jestem jeszcze uczennica i mam 19 lat, moi rodzice pracuja oboje lecz zarazbiaja razem jakies 2000zl,a jego tata ma wlasna firme i duzo kasy. on nie rozumie ze mnie nie stac zeby jezdzic pare razy w mies do kina, jesc w restauracjach, oczywiscie zawsze mam placic za siebie. juz z nim o tym rozmawialam ale to nic nie dalo. jak ja mam z nim rozmawiac? albo co zrobic pomozcie prosze

A zależy ci na nim? bo ja bym się poważnie zastanowiła nad nim na Twoim miejscu. Masz 19 lat, możesz sobie dorabiać ewentualnie, bo i tak nauka powinna być ważniejsza, niż robienie pieniędzy. Może jemu chodzi o to, że jesteś w jego odczuciu niezaradna? Nie wiadomo. Porozmawiaj z nim szczerze, ale jak ma problem z Twoim brakiem pieniędzy, to niech się wypcha ;)

Gość nataaaaaaaaaaaa
ja juz z nim gadalam....ale to nic nie daje. jak do niego pzemowic? jaka sytuacje zaaranżowac?

Gość Marlenka smutna
Pszemuf do niego ustyma 🖐️

Gość nataaaaaaaaaaaa
jestesmy ze soba 4 lata...gadanie niec nie daje a zbyt go kocham zeby tak po prostu zerwac

Gość nataaaaaaaaaaaa
dodam jeszcze, że jest on czarnoskórym obywatelem Senegalu. pracuje w wesołym miasteczku jak naczelny operator karuzeli, a jego stary ma zakład trzepania dywanów

Gość effy.
jak cie zaprasza do kina to powinien postawić, bo tego wymaga kultura.

Gość nataaaaaaaaaaaa
prosze, nie podszywajcie sie pod moj nick. to powazna sprawa i naprawde nie jest mi latwo sie tym dzielic z obcymi ludzmi. ale dziekuje za wasze porady. a jak mam to zdziałac? co takiego zrobic? slowa do niego nie trafiaja

Gość ze tak zadam niedyskretne pyta
A on zarabia jakiekolwiek pieniadze czy tylko od tatusia bierze??

wiesz co? powinien zrozumiec ze nei masz kasy. ja mojemu wytlumaczylam ze rodzice mi kasy nie daja i po prostu nie chodzimy czesto do jakis pizzeri czy cos. obejrzymy jakis film, wybierzemy sie na rowery itp. spróbuj.

Gość bez ogródek...
Ty go kochasz i to jest pewne, ale czy on ciebie, to już wątpliwe. Lepiej się zastanów, co robisz, bo potem może być za późno.

porozmawiaj z nim jeszcze raz...powiedz mu o swojej sytuacji materialnej jeszcze raz, ze musicie ograniczyc wyjscia do kina itp. a jezeli nie bedzie umial tego zrozumiec... to przy nastepnym wyjsciu do kina poprostu nie idz :-)