Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdechla sosna

jak go potraktowac?

Polecane posty

Gość zdechla sosna

dziewczyny, facet z ktorym sie umawiam, odezwal sie do mnie po tygodniowej przerwie. napisal, ze to bylo spowodowane problemami z internetem:P jak go teraz potraktowac? chlodno odpisac czy raczej z usmiechem, na zasadzie 'nic sie nie stalo' lub moze przemilczec? lubie go, chcialabym zeby znajomosc sie rozkrecila. ale wiem tez, ze jak facetowi zalezy, to zawsze jakos uda mu sie napisac. poradzcie prosze.

Gość zdechla sosna

Gość zdechla sosna
kochane, poradzcie

Jezeli nie potrafisz podjac decyzji, to radzilabym nie interesowac sie facetami. To dla Ciebie zdecydowanie za wczasnie:)

Gość polka to nie tylko taniec
nie zależy mu zlej go

Gość srały muchy na łóżko
nie traktuje cie poważnie pewnie był tydzień nad morzem z inną lub cos w tym stylu

Gość zdechla sosna
wlasnie o to chodzi... pewnie, ze mial telefon i mogl napisac. sprawa polega na tym, ze tego nie zrobil. jak juz napisalam, zalezy mi na tej znajomosci, ale nie wiem jak wyjsc z tego z twarza i uzyskac to, czego chce. to, ze nie potrafie podjac decyzji nie wynika z mojej niedojrzalosci. zalezy mi. i mozemy sobie mowic, ze tego kwiatu jest pol swiatu, ale wlasnie on mi wpadl w oko i chce sprobowac. byc moze mu nie zalezy, ale do tej pory mnie nie zawiodl. teraz sie zdarzylo.

wow nagle sobie o tobe przypomnial... chyba ze dopiero zaczynacie znajomosc to moze nie chcial sie narzucac i niczego przyspieszac, nie wiem...

Gość zdechla sosna
hmm, no tak, mozna powiedziec ze nagle. pytanie, jak to rozegrac, zeby wygrac. sugestie?

Gość zdechla sosna
nic. zadnej pomocy?

Gość ppappppa
ile ma lat

Gość bełagam
jeśli to poważna sprawa to ja bym olała, jak facetowi zależy to brak neta mu nie przeszkodzi w kontakcie odpuść go sobie jak może ci zależeć na kimś takim a jeśli tylko się umawiacie na luzie i bez zobowiązań to nie rób problemu z niczego

Gość zdechla sosna
belagam- dzieki. zalezy mi, ale jeszcze nie wiem czy az tak bardzo. na razie chce z nim spedzac czas i po prostu bawic sie w jego towarzystwie. ma 24 lata, ja 22