Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fattygirlinskinnyjeans

Tylko dla tych co chca schudnac juz na zawsze!!! 01.09.2010 Zaczynamy

Polecane posty

Hej muszę się pochwalić, bo ujrzałam na wadze 77kg :D wprawdzie to malutki kroczek, ale i tak się cieszę :D :D :D

Gość ca.roline
super Maskota! :) gratuluje, kilogram to wcale nie jest malo :) i zawsze to krok do przodu i kilogram mniej + lepsze samopoczucie na pewno :D

Hej Dziewczyny :) Ja tylko wpadłam się przywitać :D Trzymajcie się :)

ca.roline - nie ważyłam się jeszcze.. z tego względu, że musiałam kupić wagę bo moja zginęła gdzieś.. a ważę się raz w tygodniu - w niedzielę :) więc jeszcze trochę ;) Pozdrawiam Paulina

Gość ca.roline
jak wam dzisiejszy dzionek minal ? :)

Gość Fattyirlinskinnyjeans
Hej dziewczyny ja dzis waze 77,6 kg!!

Gość Fattygirlinskinny jeans
Oops! Zle wpisalam sie! Wiec 77,6 nie jest za wiele ale juz cos;)

hej dziewczyny. Miałam się przyłączyć kilka dni temu ale miałąm napad "czekoladozercy" ale zaczynam od jutra. Od poniedziałku natomiast przechodzę na kapuścianą i idę na siłownię. Wiem, że pewnie nie polecacie kapuścianej ale chcę jakoś ruszyć z kopyta:)

Gość ca.roline
Hej!!! Nie mialam dostepu do internetu, tzn mialam ale jakies poroblemy byly z siecia wczoraj. Nie mam sie czym chwalic, bo sie wczoraj przez caly dzien objadalam, ale to chyba dlatego ze bylam bez forum i nie mialam wsparcia... Takze wczoraj zero diety. Dzis jak na razie zjadlam kanapki ale tez nie bedzie dietowo, bo mama upiekla szarlotke, ale od jutra znowu powracam do odchudzania, bo zamierzam osiagnac swoj cel.. pozdrawiam

hej dziewczyny ja dlalej jestem na diecie, i nie robie zadnych przerw bo to tylko oddala mnie od mojego celu. Jest cieszko ale sie nie poddaje!! Powoli a skutecznie! Luiqendi --> musisz sie powstrzymac. Pamietaj o swoim celu. czekolada cie tylko od niego odciagnie ca.roline - wydaje mi sie ze za malo jesz i dlatego wczoraj nie bylo diety. Pamietaj zeby jesc conajmniej 1500 ckals. Pamietaj ze zawsze masz tutaj wsparcie! buziaczki Nie poddajemy sie !!!!!! ❤️

Gość MasterCleanse
Cześć Wam! Podejmuję się wyzwania jakim jest MASTER CLEANSE:) Zaczynam od jutra (13.09.2010). Swoje doświadczenia będę opisywać na blogu: http://mastercleanse.mylog.pl/ SERDECZNIE ZAPRASZAM! Będziecie kibicować?;) Pozdrawiam!:) Agata

Wklej to jeszcze w ze 100 tematach, może schudniesz od tego :P Głupia dieta i tyle. Jak chcesz sobie krzywdę robić to nie licz na oklaski.

Gość ca.roline
Fattygirlinskinnyjeans nie jadlam chyba za malo, tylko juz ostatnio mialam ochote na jakies inne jedzenie... Bo w moim zyciu jest monotonia, rano jablka, potem posilek i w szkole dwie kanapki, ale nie mam za bardzo popisu jesli chodzi o zjadane potrawy, wstaje zwykle ok 9, a przed 12 wychodze z domu. Wracam o 20. Gdybym byla w domu przez caly dzien to jadlabym cos innego zamiast tych kanapek zjadanych w szkole... A dzis jedna kanapke dla mnie do szkoly zjadl kot. Ja spalam a on sie wtedy do niej dobral. Byla w woreczku, ale jakos sobie z nia poradzil. :P I teraz albo druga zrobie sobie z chlebem, (bo tamta byla z buleczka) albo cos sobie kupie juz w szkole... Te kanapki z serem mi sie znudzily, :( wiec powiedzialam mamie, ze teraz chce z wedlina, zawsze to jakies urozmaicenie.. TRZYMAJCIE SIE, CHUDNIJCIE I PISZCIE CO TAM U WAS :) POZDRAWIAM

Gość ca.roline
A ja nawet nie wiem co to jest MASTER CLEANSE :P ale blog zaraz odwiedze, cokolwiek by to nie bylo to chudnij :)

Gość ca.roline
O rany!!! To jest glodowka ?? Tak nie mozna... Zreszta zaraz poczytam dokladniej o tym

Gość ca.roline
no glodowka... wytrzymanie jej 10 dni dla mnie graniczyloby z cudem... Ale sa inni, maja motywacje... Ich sprawa co robia. :) Mysle, ze zdaja sobie sprawe z tego, ze jest to niezdrowe dla organizmu.

Witajcie :) Aktualizacja: Waga w niedzielę pokazała 60,1 :) co jest dla mnie wielką radością, bo myślałam, że będzie mniej.. a to prawie 4 kg w 1,5 tygodnia:) bez głodówki.. tylko zdrowo i przyjemnie:) ale mnie choróbsko dopadło! ;( mam katar, kaszel.. no i muszę pracować, bo nie mogę sobie pozwolić na opuszczenie zajęć.. :-(( ale oczywiście z dietą się nie poddaje :) dzisiaj aerobik :D a w sobotę byłam na basenie:) Pozdrawiam Was Paulina

Gość ca.roline
Elo, ja dzis wyjatkowo wczesniej, a to dlatego, ze nie mialam ostatniej lekcji... Dzionek nawet spoko zlecial, taka ladna pogoda, ze do szloky sie isc nie chcialo:( ale w koncu poszlam :P nudze się teraz :(

Gość ca.roline
MyLittleOne gratuluje spadku wagi, to naprawde bardzo duzo... :)

ja też jestem zdziwiona ale zadowolona :)) ehh kładę się spać - aerobik na dziś mnie wykończył ;) buziaki :) Paulina

Gość ca.roline
Hej! :) u mnie dzis pierwsze wagary, wiec nie wiem jak bedzie;/ ale dietkowo raczej nie bedzie, zawsze na wagarach sie jadlo.. :)

Gość ca.roline
no i jak myslalam tak i bylo, ale nie mam zlego humoru przez to.. Moze dlatego, ze kupilam sobie fajny stroj kapielowy i rozne rzeczy jak np kolczyki itp... Jadlam pierwszy raz od dluzszego czasu chipsy i czekolade, ale nie da sie nie jesc, gdy jest sie glodnym i ktos przy tobie je takie rzeczy... Na poczatku sie bronilam lecz potem nie wytrzymalam... Stroj kupilam po to bo zamierzam raz na tydzien chodzic na basen, ale najpierw musze sie nauczyc plywac, bo nie umiem :P jutro postaram sie dietkowac bez wpadek

Gość fattygirlinsinnyjeans
hey dziewczyny, u mnie nie za wesolo... troche podjadlam ... boooo ! znowu pewnie bede wazyc tyle co z powrotem. ale to nic dzis juz dieta!!! mam 50 dni do wygladania dobrze poniewaz jade na biznesowe spotkanie wiec musze wygladac ladnie! od jutra biegam rano ! mam nadzieje ze sie nie poddajecie i jestescie silne!

Gość ca.roline
mam dzis na mase zly humor :[ wkurzona jestem od rana, ciezko mi bedzie utrzymac diete, na razie sie udaje, ale w szkole bedzie ciezko

Hej dziewczyny :) ca.roline---> myślisz że jak narozrabiasz dietetycznie to ci się humor poprawi? Znając życie to dopiero będziesz miała doła, że tak narozrabiałaś :P Zrób lepiej coś przyjemnego dla siebie, co nie jest związane z jedzeniem. Eh, jak ja bym jadła jak jestem zła, smutna albo wkurzona to bym była szersza niż dłuższa :D Na szczęście pozbyłam się tego nawyku i... o dziwo mam mniej powodów do wkurzania się i smutku :D U mnie się zbliża ładowanie ww na diecie i szczerze mówiąc to czuję, że mój organizm go już potrzebuje. Byle do soboty :D

Gość ca.roline
humor poprawil mi sie, bo odebralam moj telefon z naprawy :) ale tak sie zle czuje, jestem chora, nic mi nie pomaga, juz w pon wieczorem bolalo mnie gardlo, od wczoraj juz biore tabletki, ale nie pomagaja, mam goraczke, dreszcze.. :( jutro do lekarza znowu ;/ nie mam sily jesc, ale musze przed braniem tabletek.. Trzymajcie sie ! :*

Gość ca.roline
Musze sie wyleczyc ;( bo chce isc w nast tyg na basen