Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikus18

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość nikus18

kochalam sie ze swoim chlopakiem ostatniego dnia okresu - 6 dzien - pekla nam prezerwatywa. cykle mam dosyc regularne ok 26,27,28 dni. przy takich cyklach powinien to byc dzien raczej nieplodny. jednak boje sie ze jestem w ciazy. powinnam dzisiaj dostac okres (jesli cykl 28 dni) a go nie ma.. ok 15 dnia cyklu zauwazylam zwieszona ilosc sluzu wiec pomyslalam ze to owulacja. teraz mam sucho a jesli sluz juz jest to bardzo rozciagliwy nawet 10 cm.. sama nie wiem co mylec. dodam ze od stosunku minely 3 tyg a ja od samego poczatku jestem spuchnieta w pochwie. nie mam innych objawow ciazy, tylko martwi mnie to rozpulchnienie juz 3 tyg (moze po pierwszym razie?ale tak dlugo to raczej niemozliwe) i spozniajacy sie okres .

Zbyt mało szczegółów podałaś aby można było cokolwiek powiedzieć na ten temat. A jaką masz temperaturę?Po czym wnioskujesz że jesteś spuchnięta w pochwie?Podaj więcej szczegółów.

Gość Blondynncia
raczej, ale zrob test

Gość werwena
6 dzień cyklu może być jak najbardziej dniem płodnym, więc istniała możliwość zajścia w ciążę. Jednak pojawienie się rozciągliwego przejrzystego śluzu świadczy o owulacji, a ona automatycznie wyklucza ciążę. Radzę zrobić test.

Gość storczyk78
ślicznie proszę o pomoc! cykle mam średnio regularne tzn. najczęściej co 30 dni ale bywa również,że co 29 i co 40. Dzisiaj mam 31 dc i @ nie ma, a ja czuje się tak strasznie dziwnie tzn. mam mdłości już od tygodnia, nie mam żadnych oznak okresu, buzia mi wydelikatniała (zupełnie nie tak jak przed okresem, kiedy to wychodzą mi pryszcze), temperatura nie schodzi poniżej 37,1 i te naprawdę zupełne braki oznak @, a zawsze zaraz po owulacji miałam oznaki @ typu 2 tygodnie przed bolące piersi i brzuch. Proszę o pomoc czy to mogą być oznaki ciąży?

Gość werwena
Pewnie że mogą, dlaczego nie zrobisz testu?

Gość spokojnie ,.,.,.
to pewnie Twoje wymarzone macierzyństwo staje się rzeczywistością :) jeśli współżyjesz to bardzo prawdopodobne że jesteś w ciąży- wzorcowe objawy- teraz test będzie wiarygodny więć leć do apteki:)

Gość załamana:/
Chciałam spytać...Jestem jeszcze dziewicą,mój chłopak to robił ze mną ale wchodził w tyłek tylko,wieć jeszcze jestem dziewicą,ale skończył w moim tyłku więc czy to możliwe że byłabym w ciązy??Bo od kilku dni mam nudności,zawroty głowy...Proszę o odp jak najszybciej...

Gość to nie jest ciaza
spokojnie, te nudnosci to ze stresu wiec wyluzuj bo jeszcze okres ci sie przez to spozni tak jak mi i wtedy bedziesz panikowac. w razie gdyby sie spoznil wez goraca kapiel i 2 polopiryny lub aspiryny rozpusc w goracej wodzie i wypij, ja tak zrobilam wczoraj i dzisiaj @ juz jest.

pewna jesteś??Bo już się trochę boje...Więc nie powinnam się martwić i nie muszę robić testu...??

Gość werwena
wg mnie nie było szans na zapłodnienie

no mój chłopak wogóle nie wchodził w małą tylko w tylek i w nim skończył więc nawet jestem jeszcze dziewicą to myślicie że nie powinnam być...??

...??

Gość juz mowilam
nie jestes w ciazy a te objawy sama sobie wmowilas i tak masz bo dopiero przez to przechodzilam, nie mozna miec objawow po tak szybkim czasie, poza tym ja mialam gorzej bo nam gumka pekla i tez skonczyl we mnie, a w ciazy nie jestem. u ciebie nie bylo szans zajscia w ciaze nawet ale jesli masz sie tak stresowac to zrob test ale najlepiej w dniu spodziewanej miesiaczki chociaz moge ci zagwarantowac ze w ciazy nie jestes, jak mogl cie zaplodnic od tylu?sorry ile Ty masz lat? jak masz jakies watpliwosci to napisz , moze pogadamy na gg jak bedziesz chciala bo nie ma co sie tak stresowac.