Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuza123456

Poronienie?

Polecane posty

Gość Zuza123456

Witam, mam problem. Mianowicie tydzień temu robiłam test ciązowy, wynik wyszedł pozytywny. Dziś natomiast dostałam okres (spóźniony o 11 dni). Czy możliwe, że to poronienie? Brzuch mnie boli bardziej niż podczas okresu. Umówiłam się u ginekologa, ale dopiero w czwartek mam wizytę. Nie daje mi to spokoju i martwi bardzo. Może któraś z was miała podobnie? :( Proszę o odpowiedź.

Gość ssoooorrr
jak wyszedl ci test pozytywny a nie bierzesz zadych antybiotykow ktore mogly by go oszukac to ciaza na 99,8% jesli dostalas okres moze byc to poronienie ale nie chce ciebie straszyc bo niektore kobiety maja okres przez pierwsze 3 miesiace ciazy. idz najlpeiej do lekarza jak najszybciej

mnie spotkał to samo 2 krechy a później po 6 dniach okres i tyle mojej radości;( Najprawdopodobniej ciąża biochemiczna. Wydalałam duże skrzepy i bardzo obficie. Teraz jest ok i tylko plamię. Mi robił Usg lekarz i nic nie było widać, więc wszystko poszło nawet objawy tzn cycki zmalały przestały boleć, odeszła senność. Organizm odrzuca słabe lub uszkodzone zarodki. O tyle dobrze że można od razu się starać i ja mam taki plan. Podobno po CB szybciej się zachodzi

testy sie raczej nie myla . a na poczatku ciazy moze sie zdazyc ze w czasie kiedy miala wystapic miesiaczka , pojawia sie krwawienie . jak chcesz zrob sobie test z krwi - bete i bedzie wiadomo co i jak..

Gość Zuza123456
Wizytę mam dopiero w czwartek. Niby 2 dni, ale jak dla mnie to teraz wieczność. Odkąd zobaczyłam wynik testu to cały czas czytam na temat ciązy, znalazłam też wzmiankę o samoistnym poronieniu (część kobiet ponoć sobie nawet nie zdaje sprawy, że są w ciąży i myślą, że po prostu to okres) no i jak dzisiaj okres dostałam to nie mogę przestać o tym myśleć. Nie będę mogła chyba spać.

Gość postaram sie być kulturalna
Najlepiej to idź do szpitala. miałam krwawienie i w jednej i w drógiej ciązy ostry ból brzucha, pierwsza zakończyła się w 9 tyg, druga dzięki mojej szybkiej reakcji i lekom, w 4 tygodniu:) Jeżeli masz w domu luteinę to weź i do szpitala niech powiedzą co i jak.

Gość Zuza123456
Tak wiem, że okres może się pojawiać w ciąży , z tym, że u mnie nigdy okres nie był zazwyczaj bolesny a teraz boli mnie o wiele bardziej.

Gość postaram sie być kulturalna
miało byc 42 tygodniu.

dzwon do innego ginekologa. Albo jak dziewczyny napisaly na pogotowie marsz. Nie ma co sie mazac tylko trzeba dzialac. trzymam kciuki