Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anjaXxx89989

Jaka jest idealna waga do 161 wzrostu?

Polecane posty

Gość anjaXxx89989

Pyt. w tytule. Aktualnie mam 54 kg. to dużo? Jak myslicie, czy przy 50 kg wyglądałabym dobrze?

Ja mam 160 wzrostu i ważę 46 kg. I w z tą wagą czuję się dobrze, tym bardziej, że mam budowę ciała cienko- kościstą. A Twoje 54-to zależy od tego jakie masz kości

Gość anjaXxx89989
ehh.. teraz to sie nabawilam kompleksow;/ kosci mam drobne, a tluszcz niestety gromadzi sie najbardziej na udach i "boczkach" :( Cazs przejsc na diete, jak na razie moim celem jest 50 kg, a pozniej zobaczymy:)

Ciężko określić idealną wagę, ja przy takim wzroście najlepiej wyglądałam ważąc 55 kg, przy 46 było już zdecydowanie za chudo, także to zależy od budowy ciała.

Gość niemogejuzwytrzymac283
ja mam 57 waga normlana to od 48 do 63 wysrodkowujac to 55 kg to idealna WAGA :)

Gość Monisiaaaaa5
Ja mam 161cm wzr i waze 52- kazdy mowi ze mam idealna figure, nie jestem ani chuda ani gruba- akurat :D

Gość Monisiaaaaa5
Oooo wlasnie tak jak kolezanka wyzej :d

ja gdy wazylam 55,8 (moja najnizsza waga) caly czas wygladalam grubo. moja waga marzenie to 45 <3

ja jestem niewiele wyższa bo mam ok 164 i waże 50...a 2 miesiace temu ważyłam 45 i było super :o

Gość Iskierka....
Ja mam 160 cm i waze 46/45 kg. Kiedys ważylam jakies 52 kg. i moim zdaniem wygladalam jak "kulka":) Teraz moj M. mowi, ze jestem za chuda, ze przydałoby mi sie ok. 3 kg. ....

Jak się dobrze czujesz z taką wagą, to przecież o to chodzi, a jeśli nie, to schudnij do takiej która ci pasuje i w czym masz problem? Poza tym istnieje coś takiego jak wskaźnik BMI...

Gość Ja ważę 54 przy 168 cm wzrostu
i to chyba nieco za dużo, z tym, ze jestem drobnokoścista.

Gość hbgy
moim zdaniem autorko wage masz w porzadku, jesli ci cos w sylwetce przeszkasza np opona na brzuchu i bokach to raczej wez sie za cwiczenia i sport zeby wyrzezbuc sobie ladna, umiesniona sylwetke