Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokomołuszyn

APEL OBROŃCÓW KRZYŻA

Polecane posty

Gość lokomołuszyn

Co jest najważniejsze? Obecność, taka personalna, również bardzo ważna.Teraz organizujemy pielgrzymki z całej Polski, żeby przyjeżdżały tutaj. Modlitwa i najzwyczajniej - wpieranie nas. Pisanie na blogach jest bardzo istotne, żeby nas jak zwykle nie oczerniano. Jeżeli będą to czytać jacyś młodzi ludzie, mający dostęp do takich mediów jak blogi, fora, dyskusje, to proszę się nie krępować. Proszę napisać swoje zdanie, by była równowaga w świecie medialnym, w internecie. Żeby nie tylko jeżdżono po nas jak po przysłowiowej burej suce, ale też żeby jakaś obiektywna prawda, że nie tylko jest strona przeciwna w internecie, ale jest też strona za. To jest bardzo ważne, żeby opinia publiczna nie była tylko jednostronna. Dziękuję.

Gość TO ważna wiadomość
tym bardziej, że obrońcy potrzebują pomocy. Postaram się powiadomić znajomych z Warszawy.

Gość srały muchy na łóżko
prawda jest taka ze katolicy to opętańcy że kosciół katolicki to najwieksza sekta na swiecie nie dopuszczajaca do swych ciemnych umysłów nic poza tym co im ksiadz na ambonie wciska sami jezusa ukrzyzowali a teraz walka pod krzyzami parodia z paranoją

Gość PODBIJĘ WAM
bo ważne

Gość
tak wszyscy po stronie PO ? jestem nacjonalistą i każdy z nas prognie ich śmierci komorowski i tusk niech czynią pokutę a nie w opancerzonych limuzynach jeżdzą .

Gość a czy mozliwe jest
sa kibice i kibole sa katolicy i katole

Gość ja nie jestem za PO
to namiestnicy moskwy