Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adam84

Chwile po rozstaniu

Polecane posty

Witam, mam do Was drogie Panie pytanie. A więc najpierw nakreślę mój problem. Rzuciła mnie dziewczyna dosłownie z dnia na dzień. Było wszystko jak w bajce, zero kłótni, było ciekawie, miło i widać było, że jesteśmy w sobie zauroczeni (ona we mnie też). Aż tu nagle z dnia na dzień dosłownie jeden telefon, że to koniec... Nawet nie wiem dlaczego, mówiła, że nie ma nikogo, powiedziała że chciała zwolnić itp... Chciałem się spotkać i pogadać na ten temat, jednak ona nie chciała. Teraz już mija właśnie tydzień od tego momentu i oboje milczymy. I teraz pytanie: mam do niej pierwszy zadzwonić? Czy czekać na jej ruch? Generalnie to ostatnie moje słowa to były, że czekam na rozmowę chociaż... Co się kotłuje w Waszych głowach w takich chwilach? Zależy mi na niej bardzo, dlatego doradźcie czy lepiej przeczekać czy dzwonić. Na co może liczyć kobieta w takiej chwili? Przypomne, że to ona mnie rzuciła i do końca nie wiem dlaczego (na pewno żaden mądry powód typu kłamstwo, zdrada itp).

heh widzisz pewnie wiem jak sie czujesz i na serio ci wspolczuje bo to cholerne uczucie,wyczekiwanie,napiecie:) wszystko naraz,i jestes zdziwiony ta sytuacja poczekaj troche nie dzwon,moze to byl spontaniczny odruch?? nie wierze ze zrobila to tak bez skropolow, pewnie cos ja sklonilo do tego,jesli twierdzisz ze nie bylo zdrady wiec moze jest inny sposob,masz jak najbardziej prawo do wyjasnien i one ci sie naleza mozesz napisac sms z tym,i czekac,,,

moze napisz smsa do niej z zapytaniem czy znajdzie czas na spotkanie sie z toba...w celu wyjasnienia wszystkiego i czekaj na jej reakcje... a co do rozstania....bez przyczyny kobieta lub mezczyzna nie odchodzi

Jakie smsy i jakie dzwonienie? Facet, nie zachowuj się jak 15latek, jeśli Ci zależy to ją "dorwij" gdzieś. Jak będzie szła do szkoły/pracy/ze śmieciami... To daje najlepszy efekt. A nie smsy!!! Żadnych smsów, komunikatorów i rozmów przez telefon!!!

a inni co poradzą, na razie się nie odzywam, tak mi podpowiada głowa, tylko jeszcze chcę wiedzieć co myśli kobieca głowa w takich sprawach...

Gość kaka***
Przeczekaj to,być może za jakiś czas wpadniecie gdzieś na siebie przypadkiem i wtedy poproś o rozmowę i wyjaśnienie.Na samym początku zaznaczać że nie masz zamiaru jej do niczego zmuszać(do powrotu mam na myśli)ale chciałbyś wiedzieć dlaczego