Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rottka___czarnulka

Rottweiler - kto ma?

Polecane posty

Gość rottka___czarnulka

Czy ktoś z Was ma rottweilerka? co możecie powiedzieć o tych pieskach?

ja mam parkę :) rodzeństwo. Jak je wychowasz tak będziesz miała. Ona to prawdziwy anioł, tylko muchy skrzywdzi;) on zatem bardziej nerwus. Jest po szkoleniu. Najwżniejsze, że się słucha ;)

Gość oj oj oj oj
to juz nie ma fajnych slodkich i bezpiecznych pieskow??? te psy sa dobre do pilnowania nieruchomosci ale chyba niezbyt do przytulania albo zabawy z dziecmi:(

czywiście szkolenie przez specjalistów. Jak ktoś wejdzie na teren posiadłości to musi mieć świadomość, że bedze miał ciepło. Chciałby zagryźć wszystko i wszystkich co się tylko rusza. Rozpoznaje rodzinę i krewnych rodziny dlatego ich wpuszcza normalnie;)

Gość oj oj bo kazda kobieta jest fa
bryka dzieci i jedyne co moze brac do domu to cos-cokolwiek zywego badz martwego co bedzie odpowiednie dla dzieci :O btw moja kuzynka miala rottwailera, ktory swietnie sie 'dogadywa' z 1rocznym synkiem i 3letnia corka :P

nie nie. Suczki są łagodne właśnie i do niej normalnie się tulisz, nawet Ty..NIC CI NIE ZROBI:)

Gość rottka___czarnulka
to prawda że jak się je dobrze ułoży to będa wspaniałe:) ja mam dwuletnią suczkę i jest wspaniała:) uwielbia się bawić:) przed kupnem myślałam że będzie rządzić w domu czy coś ale tak nie jest:) jest po prostu bardzo mądra i posłuszna:) i nie była na tresurze:)

Gość
mój jest wyszkolony może być miły ddla karzedgo ale jak powiem zabij nie ma szans ale takie szkolenie jest dugie i w specjalnym gronie

Gość rottka___czarnulka
podszywie dobrze że te zdjecie się nie otwiera bo pewnie to jakieś obrzydliwe zdjecie ktore wszedzie wklejasz

Gość katiss83
Moj chlopak mial kiedys rottka-i nie ma psow groznych,niebezpiecznych-grozni i niebezpieczni sa wlascieciele-dla wiadomosci osoby,ktora sie o to pytala... Teraz planujemy zakup Astka ;-)

Gość rottka___czarnulkaa
tak dokladnie uwielbiają dzieci::) w ogóle lubią się bawić:) i kochają pływać:) tylko najgorsze jak w zimny dzień zachce im sie pływac:) tylko żeby jeszcze tak chętnie kąpały sie w wannie:P