Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7657687687987

czy mozna wyslac poczta....

Polecane posty

Gość 7657687687987

... laptopa. mam jeszcze pudelko od tego laptopa z takimi nakladkami ze styropianu, zeby laptop nie latal w pudle, ale wiadomo na poczcie to pewnie rzucaja paczkami i nie wiadomo jak je traktuja. czy mozna wyslac lapka w paczce tak zeby miec pewnosc ze nic mu sie nie stanie i bedzie dzialac pozniej? czy to ryzykowne? a moze lepiej jakas firma kurierska? jest chyba cos takiego ze jak w srodku jest cos ze szkla to pisze sie zeby nie rzucac, moze tez cos takiego napisac, wtedy mniejsze ryzyko uszkodzen ? zalezy mi bardzo zeby nic sie laptopowi nie stalo, tylko nie wiem czy wysylanie w paczce jest bezpieczne

Takie rzeczy lepiej wysyłać firmą kurierską. Na allegro kupiłam robota kuchennego, wypiekacz do chleba. I DHLem mi przysłali w ciagu 2 dni.

Gość 7657687687987
a myslisz ze jak firma kurierska to nic sie nie stanie laptopowi ?

DHL to zbyt poważna firma,żeby robić takie klocki, kiedys pracowałam w laboratroium i mój szef z USA przysłał nam szkło, sprzęt fedex, DHLem. Są też jakieś polskie firmy,wiele,ale mi z allegro słali zawsze DHLem (3 razy). Nigdy nic nie było uszkodzone, a sprzęt był cenny. Oni za to biorą odpowidzialność. W tych czasach kilka porażek i firma leży na łopatkach.Wej na ich stronę, oni moze nawet pakują za dopłatą;)