Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16 tyg ciezarowka

plec wasze doswiadczenia

Polecane posty

ja też nie chciałam różowych, jestem uczulona na ten kolor ale ponieważ kupowałam ubranka używane to wyboru nie miałam nie są ze szmateksów tylko bezpośrednio od innych matek więc albo róż albo niebieskie miały :-D kilka mam neutralnych, białych, żółtych i kilka niebieskich ale to na palcach mogę zliczyć

Gość 16 tyg ciezarowka
Catie mialam male problemy wiec od 20 tyg bede miala usg co 4 tyg wiec nie wiem moze tez beda przy okazji mowic jaka plec, ostatnie w 36 tyg, wiec nie wiem moze za kazdym razem beda mowic?;)

16 tyg ciezarowka u mnie było tak że jak poszłam w 32tc na sprawdzenie łożyska to mówiłam cały czas o dziecku per ,ona' więc lekarz się spytał czy już znamy płeć i że zaraz to sprawdzimy i tak samo w 36tc potwierdził że widzi ,,little lady'' :-D poza tym robili wszystkie pomiary przy każdej wizycie i wagę dziecka ale o to się upominałam sama z ciekawości na pewno przy każdym usg poświęcą ci tyle czasu ile będziesz chciała i odp na każde pytanie :-)

Gość 16 tyg ciezarowka
wiem wiem odpowiedza na kazde pyt juz mialam 5 razy usg robione tutaj i zawsze bylo ok jezeli chodzi o pytania i odpowiedzi.

kurcze to Cię faktycznie badają :-) ja wszystkich razem miałam pięć zrobionych od początku do końca ciąży

Gość 16 tyg ciezarowka
hm wiesz troche pomogla mi znajomna bo tak mnie olewali jak krwawilam a potem jeszcze podalam im przyczyna poronienia wczesniejszego i spanikowali chyba, przydzial lekarza poloznika dostalam i sie postarali z tym usg ;)

doskonale Cię rozumiem też miałam plamienia i nikt oprócz mnie za bardzo się tym nie przejmował dla nich to jest tak że przed 12tc to jakby ciąży nie było mną się zajęli bo nie mogłam zajść w ciążę przez 4 lata dbaj o siebie teraz, dobrze że masz kogoś znajomego tam kto może pociągnąc za sznurki :-)