Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błazogłowy

Usta kipiące kłamstwem...... sposób na kobietę

Polecane posty

Gość błazogłowy

Mam pytanie do kobiet. Czemu jak zagaduje do was i mówię prawdę ( moi znajomi też to zauważyli na sobie) to od razu dostaję informację, że zanudzam. A jak moje usta kipią kłamstwem to aż kobiecie, z która rozmawiam oczy się święcą z wrażenia i błagjają mnie o kontakt. :/ Potem jak już dojdzie do znajomości (ostatnio doszło) i wszyło, że kłamie to mnie wzieła i skrzyczała i się popłakała. Ale ja powiedziałem, że mam ją w du... to co ona myśli i nia samą. Po tygodniu zupełnego jej olewania odstawiłem ją i zabrałem się za inną. Ta wtedy powiedziała koleżnce którą znam, że to był najlpszy emocjonujący tydzień jej życia z prawdziwie męskim facetem. Postanawiam, że będe sam. Postąpiłem tak dlatego, bo mam was dojść, koniec starana się owas. Jak zabiegasz o dziewczynę, jesteś dla niej kochający miły, czuły, dbasz onią i jesteś szczery to cię zwzywają i wyśmieją > " jesteś nudnym ciaptakowatym maminsynkiem" I nie mam na myśli tu blachar dyskotekowych. Bo akurat w takich nie gustuje. Sorry za listerówki

Gość kocham i tęsknię.
i po co tak generelizować?

Postanawiam, że będe sam dramatyzujesz zawsze możesz przecież związać się z facetem :)

Gość wanila lila
a jakiego typu sa to klamstwa?

Gość dziewczę z kafe
Rozwalają mnie takie tematy :D cóż, może musisz ściemniać żeby być fascynujący i męski?

Gość a ja myślałam że czarnucha
kreujesz się na maczo a potem ujawniasz swoje prawdziwe oblicze miłego miśka:) i po co udawać? niepotrzebnie przyciągasz amatorki mocnych wrażen zamiast porządnych dziewczyn:)

Gość błazogłowy
Facet to rozwiązanie dla homosexualistów więc odpada. Nie generalizuje, ale jeszcze nie spotkalem kobiety, która by chciała dobrego faceta. "cóż, może musisz ściemniać żeby być fascynujący i męski?" A według ciebie facet kiedy jest męski? Tylko nie mów że jak jest dobry kochający i szczery. Bo w takie bajki ciężko uwierzyć...

Gość dziewczę z kafe
Dla mnie najbardziej na świecie męski jest mój własny facet. A przy tym jest dobry, kochający i szczery..męski ( w dużym skrócie) = stanowczy, konkretny, opiekuńczy, zaradny, zdecydowany, trochę szorstki..

zbyt mało konkretów :) ale rozumiem, że udajesz "maczo" i kobiety to kupują? a w głębi duszy jesteś wrażliwym poczciwiną cierpiącym na brak zainteresowania ze strony płci odmiennej?

Gość czarnucha 77
poprostu trzeba miec wyczucie w pewnych sprawach a prwdomownoscto raczej pozytywna cecha tylko trzeba wiedziec kiedy jej uzyc

Może do tej pory spotkałeś same kobiety chcące raczej przygody niż poważnego związku? Tak jużjest, ze jak ktoś wydaje nam się niezwykły, to mamy ochotę się z nim przespać, poobcować trochę z tą męskością :). Pytasz co rozumiemy przez "męskość"? Proszę bardzo: siłę, potwierdzoną najlepjej jakąś wygraną bijatyką/zawodami/pasją sportową, zaradność (wysokie stanowisko, duże zarobki), odpowiedzialność, umiejętność radzenia sobie w każdej sytuacji, itp.... stereotypowy maczo się podoba, chociaż niektóre kobiety twierdzą inaczej. Wiadomo, ze niegrzeczni chłopcy nas kręcą (przynajmniej większość z nas). Tak to jakoś już funkcjonuje, ze w takich momentach tzw. podrywu ludzie kłamią. Ważne, żeby umiejętnie wyznaczyć granice do których w tych kłmstwach się posuwamy. A jak szukasz poważnych kobiet, którym nie będziesz musiał imponować tanią gadką, to zmień towarzystwo/przedział wiekowy... nie wiem zresztą... moze jesteś z wyglądu typem, po którym kobiety podziewają się jakichś heroicznych czynów?

Gość błazogłowy
Przepraszam ale dopiero teraz mogę odpisać no to jedziemy. taka_wariatka - twoje wypowiedź jest przykładem jak wy dziwnie myślicie. Bo patrz: "zaradność(wysokie stanowisko, duże zarobki)" : I tu jest pewien szkopuł bo wysokie stanowisko i zarobki można dostać tak: wariant a : stanowisko po znajomości , a zarobki? chwile nieuczciwych przekrętów po drodze najszcześciej krzywdzącej innych ludzi i halo mam kase To jest według ciebie męski facet? wariant b : na stanowisko trzeba sobie zapracować i na wyoskie zarobki także. Ciężką nieustanną nauką, człowiek zdobywa wyższą wiedzę i pnie sie coraz w górę. ( mowa o zawodach umysłowych w takich w większosci się więcej zarabia) To jest według ciebie męski facet? Moje spostrzeżenia dowodzą że męskim typem jest ten pierwszy. Bo w przeciwieństwie do drugiego nie siedział dużo w ksiażkach chodź nie tylko( wiedzy teoretycznej i praktycznej nie zdobywa się tylko z książek) a więc nie jest ciaptakiem i mamyinsynkiem, który jest lizusowatym kujonem. Bo otakich to tak się mówi. Więc wygrywa typ pierwszy. I pcha się do niego każda która popadnie mówiąc jaki to on męski. "umiejętność radzenia sobie w każdej sytuacji" : czy ty czytasz to co piszesz :D ? Co to wy wymagacie jakiś herosów? Jak do cholery można umieć radzić sobie w każdej sytuacji?. Nie ma ludzi idealnych!. I każdego w, życiu dopadają prędzej czy później sytuacje, że człowiek jest w poważnej kropce. "Proszę bardzo: siłę, potwierdzoną najlepjej jakąś wygraną bijatyką" : ja to jeszcze pół biedy ale w takim razie człowiek nie pełnosprawny nie może być męski patrząc na to co piszesz.? Pojawiło się pytanie a co np mówię: No to właśnie chociażby to że wszystkie powyższe cechy męskości spełniam z nawiązką :D a jeśli nie to spełnienie ich jest na pstryknięcie palcem. Odrazu się kobiecie oczy święcą Przepraszam za literówki

Gość Wyjątkowa Panna
a w jakich gustujesz?

Gość dziewczę z kafe
No, jasne, jak wysokie zarobki to od razu przekręty, po znajomości itp...owszem, są i tacy, ale mi osobiście imponują ludzie, którzy sami do wszystkiego doszli. I znam takich sporo. A mamisynki i ciapowate kujony to raczej nie zachodzą daleko. Umiejętność radzenia sobie w każdej sytuacji-brzmi nie wiadomo jak wzniośle, a jest bardzo banalne. W końcu dla każdego przyjdzie sytuacja, w której sobie nie poradzi, ale mówimy tu o codziennych problemach. Co do potwierdzenia siły wygraną bijatyką, to mi osobiście to nie imponuje, wolę faceta który uniknie tej bijatyki...ale imponuje mi jego siła jeśli chodzi o uprawianie sportów, czy chociażby kiedy pomoże mi nieść coś ciężkiego ;) PS sory, że odpowiadam w sumie w imieniu takiej wariatki, ale nie mogłam się powstrzymać ;)

Gość błazogłowy
"No, jasne, jak wysokie zarobki to od razu przekręty, po znajomości itp...owszem, są i tacy, ale mi osobiście imponują ludzie, którzy sami do wszystkiego doszli" Kurde a czy ja napisałem, że to odrazu przekręty? znajomości itd? Napisałem jak ty, że są i tacy i tacy przeczytaj jeszcze raz dobrze moją wypowiedź. Napisałem też o takich co sami do wszystkiego doszli! A nie, że odrazu tylko ci jedni biorą górę. "A mamisynki i ciapowate kujony to raczej nie zachodzą daleko" problem w tym właśnie, że tak nazywacie tych co sami ciężko pracują , żeby do czegoś dojść bynajmniej tak było w moim przypadku gdy zdobywałem wyższe wykształcenie pracę stanowisko itd. Musiałem poswięcić czas na ciężką pracę i dokształcanie i nie było taryfy ulgowej efekt: widać, że maminsynek i ciaptakowaty kujon. No co za durne myślenie!!( kobiece oczywiście) "Co do potwierdzenia siły wygraną bijatyką, to mi osobiście to nie imponuje, wolę faceta który uniknie tej bijatyki...ale imponuje mi jego siła jeśli chodzi o uprawianie sportów, czy chociażby kiedy pomoże mi nieść coś ciężkiego " OOOO masz u mnie plusa!! podobało mi się to :D "PS sory, że odpowiadam w sumie w imieniu takiej wariatki, ale nie mogłam się powstrzymać " Masz do tego prawo

Gość dziewczę z kafe
Największy kujon który studiował z moim bratem zarabia teraz najmniej ze wszystkich jego znajomych z roku :p mój brat-najgorszy student :p zarabia teraz najwięcej. No ale od początku studiów sam się utrzymywał, a jego znajomy kujon tylko kuł i biegał na wszystkie wykłady. I nie rozumiem, jak się ma do tematu mamisynkowatość? :) Przecież to bardzo odległa kwestia od kujoństwa/zarobków. Mój brat to taki przykład-podobną prawidłowość zauważam dość często, dlatego się do niego odniosłam.

Gość dziewczę z kafe
No, a napisałam o tym, żeby podkreślić, że mi dobrze zarabiający facet w życiu nie kojarzy się z maminsynkiem i kujonem! Bo różnie to bywa.. ;)

Gość błazogłowy
A to już kwestia tego co się ten kujon uczył. Ja akurat na studiach też byłem najgorszy ;p i ledwo to skończyłem. Ale uczyłem się za to bardzo dużo rzeczy potrzebnych do pracy. Bo na studiach nie nauczą tego co jest potrzebne do pracy ;p. Następnie wpracy trzeba było zdobywać coraz większe doświadczenie, siedziałem nawet po nocach do rana nad projektami. I pnołem się coraz w górę. No i właśnie co ma maminsynkowość? a no to, że przez to zostałem tak nazwany przez kobiety, ale czemu to nie wiem.

Gość Lady MmM
Witaj Autorze!! Wracajac do gl watku tematu, daj jej szanse, co Ci szkodzi??

Gość ana. anaaaa
zostałes nazwany maminsynkiem? napewno nie przez pracę przyznaj sie co tak naprawde moze byc przycyzna? a ja własnie brzydze sie facetami z wariantu A. pozatym nie powiedziałes(kłamałes) co mowisz kobietom ze Ci ulegały?

Gość dziewczę z kafe
Oj. Ja też różnie zostałam nazwana przez różnych ludzi, co nie znaczy, że mnie to w jakikolwiek sposób obchodzi ;) definicję mamisynka chyba znasz-nie kwalifikujesz się, więc olej panny które mają problemy z używaniem słów zgodnie z ich znaczeniem. No i dziewczyna, która sama ma jakąś pozycję zdobytą ciężką pracą chyba wie, jak to wygląda-taka zatem nie nazwie Cie kujonem czy innym pejoratywnym określeniem..

Gość Gonnnnnia
A po co w ogole z nia zaczynales cokolwiek zeby po tyg powiedziec ze masz ja w dupie?? Dlaczego tak wyszlo?? Jak do tego doszlo?? Co to za chore uklady?? W porzadku sie zachowales?

Gość błazogłowy
Sposób na kobietę ...usta kipiące gównem:D

Gość Blazodupa
Sposob na gowniana kobiete, usta kpiace gownem. Sposob na *normalna kobiete, usta kpiace prawda. Popatrz, napewno jest wiele kobiet od ktorych bije z daleka szczerosc itd i nie sadze aby takie kobiety chca jadac chlam czytaj gowno!!

Gość buahhhaaaah
:D:D

Gość Chlopie ile masz lat

Gość błazogłowy
Kurde ktoś się podszył!! Nie będe więcej pisał bo nienawidze podszywek! Ten kto napisał usta kipiące gównem to nie moje słowa. !

Gość błazogłowy
W ustach mam kupę gówna!!