Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa20

wstydze sie jesc przy ludziach

Polecane posty

Gość wstydliwa20

jak w temacie :P najbardziej na randkach, ktos tez tak ma? jakies rady?

Gość moja radaaa
nie wstydz sie :p

Gość moja radaa
nie jedz :P

Gość gfdgfds
też tak mam, szczególnie przy obcych

Gość ssrrtrr
ja mlaszcze i,jem lewa reka, i glosno przelykam. ale sie nie wstydze hehe;D

Gość Wyspa Hathor
Może chcesz byc idealna? dla swojego faceta? I dlatego krempujesz się a by coś poszło nie tak..np sos ci się wyleje...

Gość nie jedz to schudniesz

Gość wstydliwa20
wiem ze to dziwne...wstydze sie samej czynnosci, ze musze cos wziac do buzi, pogryzc to i przelknac, a jeszcze jak ktos sie patrzy... z reguły uniakm takich sytuacji z obcymi, bo z przyjaciolmi i z rodzina nie mam takiego problemu:P

Gość front atmosferyczny
ja też. mam wrażenie, że się ludzie gapią, bo jem jak świnia albo się upierdolę za moment, a im mocniej o tym myślę, tym większa szansa, że tak będzie :P nie umiem jeść przy ludziach, bo zawsze mi coś ze stresu spada, nie chce się pokroić, więc się męczę i bawię i inny chuj. tragedia :o

Gość w 100%
tez sie wstydze. zwlaszcza przy ludziach, na ktorych mi zalezy. i juz mnie to nie bawi. a kiedys w podstawówce to nawet w kiblu jadłam. zenada co? i mowie serio

Mnie też to krępuje przy obcych. I ja np nie lubię jeść hamburgerów czy tego typu rzeczy bo nigdy nie wiem jak się do tego zabrać w domu to co innego. A myślałam, że tylko ja tam mam.

Mnie też to krępuje przy obcych. I ja np nie lubię jeść hamburgerów czy tego typu rzeczy bo nigdy nie wiem jak się do tego zabrać w domu to co innego. A myślałam, że tylko ja tam mam.

Gość wstydliwa20
ja jeszcze w liceum chowałam sie po szatniach zeby cos zjesc;/ ooo tak hamburgery, jakies lody i inne dziadostwa na miescie.... nigdy! nie wiadomo jak jeść, cala buzia wysmarowana, po brodzie cieknie i ludzie sie gapia! fajnie, że nie tylko ja tak mam :)

Gość w 100%
łączmy się w swoich fobiach

Gość jedna druga
też się krępuję. nigdy nie zjem gofrów, hamburgerów, kiełbasy i ogólnie ciężkich do ogarnięcia dań przy ludziach, bo o ile w domu nie mam problemu ze zjedzeniem tego, o tyle w miejscach publicznych nigdy nie wiem, od której strony się zabrać, jak jeść, żeby się nie ujebać itd. to męczące jak skurwysyn, ciągle odmawiam i głoduję zamiast wyluzować :P