Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawkazmleczkiem

o czym myslicie przed snem?

Polecane posty

Gość kawkazmleczkiem

O czym mysliscie przed snem? Kiedy kladziecie sie do lozka, gascicie swiatlo...o czym zdarza wam sie pomyslec/myslec? A moze nie myslicie o niczym? Tak jestescie padnieci? Licze na rozne odpowiedzi!!

Gość ja myślę o moim byłym
miłości mojego życia

Gość warmpinacolada
zazwyczaj o seksie

Gość kawkazmleczkiem
super , prosze o wiecej odpowiedzi! ja sie zlapalam na tym, ze mysle o mojej milosci z liceum, i o jakichs romansach, a potem mi sie snia...

Gość ja sie modlę
szybko zasypiam i z reguły po jednym pacierzu juz odlatuje.gdy dlugo nie moge zasnąć odmawiam różaniec w myslach.to nie jest prowokacja,ani zadna wypowiedz majaca kogokolwiek rozbawic,po prostu to moj sposob na wyciszenie sie i relaks myslowy - jesli mozna to tak nazwac.

Bardzo często o seksie, piszę poważnie. Ale dzisiaj to chyba tylko o tym, żeby plecy mnie nie bolały.

no ja o Niej myślę. Czasami częściej, że jej byłego mogłem bardziej po tym chodniku wytarzać. a i różnie. jak to jest ze snami? sprawdzają się?

Gość pytajnikkkkkk
ja zasypiam przy telewizorze albo kompie(laptop):O gasze sprzet okolo3:O i spie dalej.........

Najczęściej wyobrażam sobie, że wychodzę z domu w długim czarnym płaszczu, mam ze sobą siekiere, tasak, młotek, ewentualnie jakiś pistolet, ale niekoniecznie. Na pierwszy ogień idą moi mniejsi wrogowie, tych większych porwę i będę torturować. Tak więc odcinam im kończyny, ale co chwilę polewam ich wodą zęby przypadkiem nie stracili przytomności, tłukę ich po głowach, łamię palce. Tortury są różne w zależności od tego czy chcę szybko zasnąć, czy napawać się moim myślami. Na koniec zostawiam ich żeby się wykrwawili. Potem zabijam każdego kto się nawinie, oczywiście prócz moich przyjaciół i ich rodzin.

Gość kawkazmleczkiem
i co, spokojnie zasypiasz po tym?

Zasypiam jak dziecko, to taka forma oczyszczenia. Tylko trzeba uważać żeby wśród tortur nie było niczego zabawnego, bo to rozprasza.

Gość Prażynka_87
ja czasem sobie marzę..... a czasem myślę o tym ile spraw zawaliłam , że kogoś skrzywdziłam, i wtedy nie moge spać

Gość Prażynka_87
do Best_one : nie wiem czy wszystkie sny się sprawdzają , ale ja mam takie które się powtarzają i nigdy nie wróżą niczego dobrego. Np kiedy śni mi się woda , to zawsze ktoś się rozchoruje albo zdarzy się coś złego....

Gość kawkazmleczkiem
mi sie snia rzeczy, ludzie z przeszlosci, mam 25 lat a sni mi sie liceum.. z checia wrocilabym do tamtego zycia... zastanawia mnie czy w ogoole mysliecie o czyms lezac w lozku i czekajac na sen czy wasza glowa jets pusta?

Gość Cagy
Ja zawsze przed zsnieciem odmawiam mantre "od jutra". Od jutra jem wiecej warzyw. Od jutra nie jem słodyczy. Od jutra ucze sie hiszpanskiego. Bede medytowac. Głeboko oddychac. Od jutra robię coś dla swojej świetlanej przyszlosci:D No i tak codziennie:)

Gość borycinka
Ja jak mialam 16lat to myslalam ciagle o chopaku ktory mi sie podobal,czasem z tego wrazenia nie moglam zasnac. I tak to trwalo rok,a potem odwazylam sie podejsc do niego i zagadac,i moje przedsenne marzenia sie spelnily. Bylismy razem rok,ale nadal sie przyjaznimy od ponad 10lat:-)

w ogóle to jeszcze myślę, żeby w końcu w moim życiu prywatnym się coś zmieniło. Generalnie to w jej prywatnym. Żeby zrobiła "porządki" wkońcu. Tak chicłbym już z nią być :) w ogóle to po konsultacji z sennikiem to moje sny przwidują szczęśliwe życie z partnerką, pokończenie pewnych spraw i w niedalekiej przyszłości Naszą ciążę.. o jaaa..ale bym tak chciał.. :)

Gość kawkazmleczkiem
myslenie was usypia czy raczej rozbudza? jak tak se myslicie np. o waszym obiekcie uczuc?

Gość kawkazmleczkiem
naszą ciążę? hheh mnie kiedys przesladowal sens o wypadajacych zebach, ale nie myslalam wcale o tym..

skąd ja to wiedziałem, że zaraz się będą o to czepiać:D nie chciało mi się już go poprawiać.. no w sensie, że wiesz, że oznajmiła mi w śnie ;)

Gość Cagy
usypia. Monologi zazwyczaj usypiają:) Obiekty moich uczuc spia kolo mnie, czasem przemknie mi przez glowe, że bardzo ich obu kocham (meża i synka), nasłuchuję ich oddechów i wracam do mojego monologu. Czasem jest to dyskusja-jest mnie dwie i ta druga jest niemiłosiernie cyniczna, drwi ze mnie i przywołuje niemiłe wspomnienia-jakiejś żenującej wtopy, albo przykrości która spotkała mnie, bądź kogoś z rąk moich.Czy Wy też prowadzicie dyskuse z alter ego?

Ja nałogowo analizuję każdą rozmowę i wyobrażam sobie, że mogłam coś inaczej powiedzieć, albo inaczej zareagować. Jednak najczęściej moja zła natura przeważa i wyobrażam sobie morderstwa i brutalne tortury.

Gość Wyspa Hathor
A ja myślę o Nim - :classic_cool: że patrze w oczy, całujemy się. Robię mu herbate z imbryka, on nalewa mi wina. Idziemy po plaży albo szykujemy na imprezę;) chciałabym już z Nim byc :classic_cool:...myślę o naszych dzieciach..

Gość pytanko na dobranoc
Se A Vida E, dobra jesteś :D

Jeszcze nik nie powiedział mi, że jestem dobra po tym jak wyznałam mu swoje przedsenne marzenia. Jesteś wyjątkowa.

Gość Cagy
hehe Sevida, ja jak bylam dzieciara jeszcze, to sobie wyobrazalam, że jestem super bohaterka z paranormalnymi mocami. Zabijalam za ich pomoca wszystkie nedzne kreatury w miescie. Robilam to brutalnie, ale bez tortur:D Ze tak spytam, ile masz lat?:)

Gość pytanko na dobranoc
Może po prostu jestem dziwna :P Przyznałaś się do tego komuś? ja bym na Twoim miejscu się wstydziła, bo wprawdzie mam trochę podobnie... Poza tym przed snem myślę sobie czasem, a raczej układam w myślach scenariusze jakiś filmów i piszę książki :D :O

Wiedzą o tym moi przyjaciele i jest to obiektem ich żartów, ale trudno. Jakoś nie sprawia mi przyjemności myślenie o szcześliwym związku, wspaniałym chłopaku itp. Co do mojego wieku, to mam 19 lat, więc jestem jeszcze nastolatką, ale wyrośniętą.

Gość pytanko na dobranoc
Ja mam 23 lata i również już jestem wyrośnięta i mimo to mi nie przeszło :D 😭 Ja np za nic bym się nie przyznala do swoich mrocznych mysli :P