Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawkazmleczkiem

o czym myslicie przed snem?

Polecane posty

Pytanko na dobranoc, tu możesz napisać, może ja się zainspiruję Twoimi pomysłami? Brakuje mi weny ostatnio, więc kto wie

Gość Cagy
Wszyscy mają mroczne myśli. Ale niewielu stać na szczerość. Jak uważacie, czy każdy zdolny jest do okrucieństwa? Ja w pewnych sytuacjach chyba bym potrafiła zabić. Torturować chyba nie, ale zabić tak. Kiedyś dziadek zmusił mnie do odrąbania głowy kurze. To było straszne, długo nie mogłam o tym zapomniec.

Gość pytanko na dobranoc
U mnie jest troszkę inaczej, ale przed snem bardzo często myślę o niewyobrażalnym cierpieniu. "W rolach głównych" nie występuje nikt ze znajomych tylko jakieś fikcyjne postacie. Często wzoruję się na czymś co niedawno przeczytałam, widziałam. Np jakiś film, artykuł z gazety o jakiejś makabrze, a ja sobie to odtwarzam i wyobrażam jak to było. Co do filmu to np dopowiadam dalszy część tej historii itp

Właśnie niektóre filmy mogą być skarbnicą nowych sposobów na umilenie sobie czasu przed snem. Muszę poszukać czegoś co mnie zadowoli.

Gość pytanko na dobranoc
A mi lepiej w tym pomaga jednak jakiś artykuł i to najlepiej jakiś suchy :p Wtedy mogę sobie więcej dopowiedzieć i wyobrazić. Poza tym u mnie przeważają tortury psychiczne niż fizyczne :P

Gość pytanko na dobranoc
Ja już idę spać, mało czasu mi zostało, żeby jeszcze coś sobie powyobrażać :D Makabrycznych myśli życzę :p Dobranoc

To świetnie! Kiedyś w repertuarze moich zmyślonych tortur miałam np. puszczanie chłopakowi relacji z pokoju obok gdzie gwałcona brutalnie była jego dziewczyna. Muszę do tego wrócić.

Gość irqa.
ja mysle o Billusiu i sexie z nim oraz inne orgie z malolatami :D

Gość dgnsdjfg
up