Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrada

kto mi postawi tarota?

Polecane posty

Gość wrozka spiaca juz
za darmo to nic z tego. zreszta co to za wrozba za darmo lol juz lepiej kup se ciastek z wrozbami.

Jestem oburzony. Za pieniądze to nie jest wróżba. Jeśli masz dar, dzielisz się nim z ludźmi. Jeśli nie masz pieniędzy, to udajesz że masz dar, żeby je zdobyć. Wstyd mi za wszystkich, którzy za wróżby biorą pieniądze. Odrażające.

Gość wrozka spiaca juz
haha chyba jestes chory na glowe. a jak ktos ma dar do jakiejkolwiek dziedziny w zyciu to ma to robic za darmo? to nie placmy sportowcom, artystom a chleb niech nam daja za darmo. Dla mnie Ty jestes niepowazny- uzalezniasz ludzi od siebie bo nie musza Ci nawet placic. To po parn tygodniach nie wiedza jakie kapcie zalozyc bez pytania Ciebie. Plus ale sie przykladasz do tego skoro robisz to za darmo. No niesamowicie. W zyciu bym Ci nie zaufala- skoro sam sie wyceniasz na 0 zl to tyle jestes wart Ty i Twoje wrozby.

Nawet przekonujące tłumaczenie. Rozumiem że im wyższą cene ustanowisz, tym więcej będziesz warta? A co, jeśli ja nie potrzebuję pieniędzy? Mam celowo ucinać dostęp do wróżb osobom biedniejszym? Co jeśli robię to z pasją? Przykro mi że dla Ciebie to tylko ciężka orka.

Gość wrozka spiaca juz
o widzisz nie wziales jednego pod uwage- ze ja biore ile ktos chce mi dac... i nigdy sie nie zdarzylo zeby ktos mi nie zaplacil.