Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mali69

Nie czuje przyjemności podczas seksu

Polecane posty

Witam . Otóż mam poważny problem ponieważ nie odczuwam przyjemności podczas seksu. Współżyje z chłopakiem w sumie niedługo bo 8 miesięcy ale na początku było jak w niebie, a od jakiegoś tygodnia czuje że we mnie wchodzi i jestem podniecona lecz im dłużej sie kochamy tym bardziej jestem znudzona gdyż nie mam żadnej przyjemności. Próbowaliśmy różnych pozycji i tylko od tyłu czuje conieco lecz też nie jest to to co kiedyś. Nie wiem w czym problem. Podobno chodzi o przyzwyczajenie. Mam nadzieje że to nie w tym tkwi problem bo bardzo kocham swojego chłopaka i dodam że to z nim straciłam dziewictwo. On bardzo sie stara i przeznacza dużo czasu na gre wstępną lecz to nic nie daje. Macie jakieś pomysły czym to może być spowodowane ?

Gość Sylwiaaaaaa
Ja jak zaczęłam współżycie ze swoim chłopakiem( oboje stracilismy dziewictwo ze sobą :) ) przez pierwsze 1,5 roku nie odczuwałam przyjemności z seksu, ale robiłam to ze wzgledu na niego i z nadzieja, że w koncu coś może poczuję przyjemnego. Później raz na jakiś czas odczuwałam przyjemność, a potem znowu, troche bólu i nuda. Teraz już jest tak dobrze, że o niczym innym nie myśle :P Aż doczekać się jutra nie mogę :) tzn. juz dzis, ale gdzie tam wieczor :( Może masz taki okres teraz przejściowy, że nie jest fajnie...

noo może tez tak być ;( Przykro jest mi i mojemu chłopakowi i myślałam że może da sie coś zaradzić . ;( No nic. Pozostaje cierpliwie czekać .

Gość Sylwiaaaaaa
Oj no szkoda. A może spróbujcie czegoś extra, czego jeszcze nie robiliście. Ja tak z moim próbowałam :) i doczekalam sie przyjemnosci ze stosunku :) 3mam kciuki, zeby już było ok

Noo tak własnie trzeba zrobić . ;) Dzięki bardzo za rady . Coś pokombinujemy . ; ]

Zmień chłopaka a znowu odzyskasz przyjemność z ruchanka hahaha.

To też jest opcja ale za bardzo kocham mojego żeby go zmieniać . ;P

Mali69 bierzesz może pigułki antykoncepcyjne? Bo ja miałam od nich coś podobnego.

Ale anal jak dla mnie to też drętwa sprawa . ;| Nie podoba mi sie po prostu ... ; P

hmm to jak będziesz się z nim kochać ,pomyśl jak to było kiedyś z nim albo pomyśl o czymś co cię nakręca w seksie, o czymś co cię podnieca albo przestańcie się kochać z penetracją tylko pieszczoty i ręcznie albo kochać na siłę i czekać ,aż stanie się cud

Gość livEvil
Podobno klocki LEGO dają dużo przyjemności :P

Ale to nie jest tak że tylko leże i rozmyślam. Jak sie kochamy jestem rozluźniony i staram si o niczym nie myśleć tylko czuć . Lecz problem tkwi w tym, że czuje tylko jak wchodzi i wychodzi a przyjemność z tego jest minimalna, a często żadna . ;( A z zabawakami żadnymi nie próbowaliśmy. Tylko gumki z prążkami lub jakimiś kuleczkami ale teraz to już to też nie działa. ;/

to fatalnie albo wizyta u specjalisty albo odpocznijcie od siebie nic na siłę serio nie wiem co ci doradzić jedynie wesprzeć duchowo nie jesteś sama z tym problemem

No nic . Bedziemy próbować czegoś innego, nowego . A jak i to zawiedzie to może rzeczywiście troche przystopujemy i poczekamy . Może samo wszystko wórci do normy . Dziękuje za wszystkie porady . ;)

A może spróbujcie metody na wstrzymanie, że jak juz sie mega podniecasz to wtedy niech na chwile przestanie i tak kilka razy, albo niech cie podnieci i zostawi, a ty zrob mu loda. Po kilku takich razach jest się tak naładowanym ze ma sie ochote zedrzeć ciuchy i dziko kochac ;)

Gość taka sobie jedna dziewucha
ja bym sie nie przejmowala piszesz ze to tylko tydzien ja tez tak am i czasem nawet dluzej a przyczyny rozne jakis stres brak umiejetnosci koncentracji na przyjemnosci moze jakies oddalanie w zwiazku a nawet zaburzenia cyklu czy zmiany hormonalne

Gość taka sobie jedna dziewucha
staram si o niczym nie myśleć tylko czuć i w tym tez problem myslisz o tym zbey czuc za bardzo sie na tym skupiasz i nie mozesz rozluznic oddac chwili przestan sie tym przejmowac traktowac jako problem ze tydzien niec nie czujesz bo dluzje nie bedziesz czula jak zrobisz z tego wilkie halo

Wg mnie to zwykłe przyzwyczajenie - spróbujcie innych pozycji, miejsc tudzież może jakichś zabawek? Ewentualnie zróbcie sobie dłuższą niż zwykle przerwę od sexu ;)