Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

awera

ciche dni..niecierpie ich

Polecane posty

pokłóciłam sie z facetem jest teraz na gg..ja tez...na gg gada tylko ze mna. pewnie mysli ze jak zwykle napisze pierwsza ale po moim trupie powiedział do mnie wczoraj przestan w koncu pie**olic i jeszcze sie obraza.. czekam, az sie odezwie najlepsze jest to ze wyjezdza jutro,po pracy i wróci w niedziele..a od poniedziałku do pracy idzie na popołudnie... ale mam nadzieje ze sie jutro pozegna. Nie chce sie kłócic tylko wyjasnic i pogodzic, ale pierwsza reki nie poddam..bo zawsze to robie

To możesz poczekać aż zajarzy, że pierwsza nie podasz ręki, skoro nauczyłaś go, że zawsze to robisz. Wytrzymaj, warto. Swoją drogą to konkretnie chamski tekst... czy on Cię szanuje? :O

jestesmy razem 9 miesiecy nigdy sie tak do mnie nie odezwał..nigdy sienie kłócimy praktycznie..wiec tym bardziej mi przykro i jestem wkurzona..i ogólnie osttanie dni były sielanka.od poniedziałku wieczór jak mnie odwiózł do domu cisza

Gość ojjjjjjjjjjjojjkjjjjjjj
aj nie pierdol glupol jestes taka załosna!!!!!!!!!

Gość do glupiej ciebie
spieprzaj kretynko niech ci morde obije dobrze zrobi hahhaa

hehehehhe -baby są zawsze takie same dorośnij dziecino nie rozumiem kolego o co ci chodzi:) prosiłam o konkretne odpowiedzi a nie jakies hasła dorosnij czy wszystkie baby takie same:P

Gość fotograffffka
Ja też mam ze swoim ciche dnie na jego prośbę :( Po 6 latach.Zdenerwowałam go i on musi pomyśleć co dalej z nami będzie .Aż się boję :(

Gość turkusikturkusikturkusik
a gdzie on pracuje ten twój chłopak?

to znaczy mianowicie co robi?

nie przez chwile myślałam ze chodzi o mojego faceta hehe tez ma na popołudniu natępny tydzień i jaest jakis dziwny od 9 mc hehe

Gość gggggggggggggggddd
gggggggggggggggggdd

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddd
pogadajmy

oczywiscie co odezwałam sie! napisałam mu miłej podrózy! Odpisał oczywiscie jakgdyby nigdy nic. ale jestem cipa:O:(

macie problemy jak nastolatki.znajac zycietopewnei nieźle mu pierdoliłaś to ci tak powiedział. a ciche dni to sie ma jak sie mieszkaze soba i do siebei nei odzywa nie jak ktośna gg nie napisze...

pokłocilismy sie w poniedziałek wczoraj cisza..dzis ja sie odezwałam..bo nie cierpie sie nie odzywac..wole sobie wyjasnic.. i miec z głowy a on mogłbny i 3 dni milczec a jak dla mnie to do niczego dobrego nie prowadzi i obrazanie sie jest dziecinne:O

Z tego co pamietam to Ty pierwsza sie obraziłas. W sumie wcale mu sie nie dziwie, tez bym sie wkurzyła jakby ktos mi tak przeszkadzał.

Gość ptysia zkremem
ja tez mam ciche dni, i chyba przejdzie to w tygodnie, bo mamy sie zastanowic, tzn on co dalej z nami, i musze mu dac troche czasu na zalatwienie sprawy z jego bylo bo nie chce sie od niego wyprowadzic, co za czerepa, dopoki tego nie zalatwi mamy sie nie widywac :(((((((((((((smutno mi:(((((((((

15:48 [zgłoś do usunięcia] ptysia zkremem ja tez mam ciche dni, i chyba przejdzie to w tygodnie, bo mamy sie zastanowic, tzn on co dalej z nami, i musze mu dac troche czasu na zalatwienie sprawy z jego bylo bo nie chce sie od niego wyprowadzic, co za czerepa, dopoki tego nie zalatwi mamy sie nie widywac smutno mi Twój facet mieszka z byłą?? Co to za patologia!!!

Gość ptysia zkremem
:((((((((((((((