Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlateogniechcialbo

Nie chciał dlaczego

Polecane posty

Gość dlateogniechcialbo

W pt z moim chlopakiem i jeog siostrą bylismy na mieście Juz mielismy wracac jego siostra pyta czy jade do nich, a moj chlopak byl jakis oburzony rzucal sie widzialam ,ze nie chce zebym jechała ale i tak pojechalam i wiem dlaczego nie chcial bylam u niego w pokoju telefon byl na biurku nagle przysedl sms przeczytalam wiem ,ze nie powinnam ale zrobilam to i tam pisalo:( Miales przyjechać a Ty co? ) Dlatego nie chcial zebymz jechala do niego:( Czy powinnam byc o to zla ?

Gość powinnaś powinnaś

Gość zimne spojrzenie
"Czy powinnam byc o to zla ?" - "o to" czyli o co? Że nie powiedział Ci, że nie ma dla Ciebie czasu bo jest z kimś umówiony?

Gość dlategoniechcialbo
No wlasnie czemu mi nie powiedzial ,ze jest umowiony z kolezanka i spotkamy sie jutro

Gość zimne spojrzenie
"czemu mi nie powiedzial ,ze jest umowiony z kolezanka i spotkamy sie jutro" - czy nie uważasz, że to pytanie powinnaś zadać jemu, zamiast pytać nas czy powinnaś być o to zła? Jak można oczekiwać sensownej odpowiedzi na pytanie o WŁASNE odczucia? Czy jeżeli ktoś Ci powie, że nie powinnaś być o to zła to wymarzesz gumką myszką swoją reakcję na to co Cię zabolało?

Gość nie jest fair
powinnas byc zla