Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malpa666

Jak przekonać dziewczynę do spełnienia mojej fantazji

Polecane posty

Gość malpa666

Witajcie drodzy forumowicze, od jakiegoś czasu spotykam się z piękną dziewczyną i bardzo chciałbym żeby spełniła moją fantazję erotyczną. Otóż polega ona na tym, że uwielbiam patrzeć na nagie kobiety wymierzające sobie klapsy. W jaki sposób mógłbym namówić ją żeby się na to zgodziła?

Gość malpa666
Boje się, że pomyśli, że jestem jakiś dziwny i zwyrodniały :(((

Wydaje mi sie że rzeczywiście najlepiej bedzie jak z nią o tym po prostu pogadasz . Tylko nie naciskaj za bardzo bo może pomyślec że sie narzucasz. Jak nie zgodzi sie za pierwszym razem to zagadaj o tym za jakiś czas. Może w końcu zrozumie i spełni Twoje fantazje . ;) Życze powodzenia . ; ]

Gość odpowiem ..........
powiedz jej i zobaczysz jak zareaguje wszytko zależy od charakteru dziewczyny bo co innego uprawiać sex z facetem a co innego bez wstydu przechadzać się przed facetem nago i wymierzać sobie klapsy na jego oczach nie każda ma w sobie tyle odwagi no i dochodzi tutaj pełna akceptacja swojej nagości jeśli znacie się nie długo może Ci być ciężko namówić dziewczynę ale być może się zgodzi jak należy do tych bardziej wyzwolonych :D

Gość malpa666
Nie dodałem, że w trakcie dawanie sobie klapsów musi wkładać wibrator w pupę, który będzie miał min. 25 cm aż do samego końca.

Gość malpa666
Ten ostatni wpis to nie ja, ktoś się pode mnie podszywa........ Czekam na kolejne wypowiedzi i dziękuję za pomoc....

Gość malpa666
Jak ona bedzie sobie wymierzac klapsy, ja bede skakal wkolo niej, jadl banana i udawał małpę

Eee po prostu z nią pogadaj- do stracenia masz nie wiele ;) szczera rozmowa powinna załatwić sprawę wg mnie

Gość perlik
oczywiście pogadać, w odpowiednim momencie (dobry humor, luz, po jakiejś dawce alkoholu). Swobodna nawijka w stylu - co byś powiedziała na taką zabawę (wymyśl tu jakiś scenariusz z tym elementem jaki ciebie interesuje), mnie bardzo by to rajcowało. Nie zawadzi trochę przebiegłości, nie musisz od razu mówić wszystkiego, niech będzie że w strojach kąpielowych. Gdyby udało się jakoś doprowadzić do zabawy to dopiero wtedy, w gorącej atmosferze, można zażądać - klapsy przecież daje się na gołą pupę. A staniki to już spadną tak przy okazji. I tak najważniejszą sprawą jest koncepcja z kim - dziewczyna z którą twoja laska czuje się swobodnie.

Gość alinto_G
nic nie gadać,na pewno się nie zgodzi - ze względu na siebie i wstyd i zazdrość związany z drugą kobietą. Osiągnąć coś można tylko działaniem. Zorganizować wspólny wypad z jakąś jej serdeczną przyjaciółką. Np. nad morze. Gorąco, spieką się na raczka. naturalne będzie chodzenie wieczorem w hotelu w strojach kąpielowych, okłady z jogurtu lub inne smarowidła wprowadzą hecowną atmosferę. Jakiś drink jeden, drugi. Wtedy nawijasz że twoja dziewczyna bardzo ci podpadła - z jakiegokolwiek powodu, najlepiej nieprawdziwy ale żartobliwy, i należy jej się kara. Zaczynasz ty - ale stwierdzasz że trzeba to zrobić delikatniej i prosisz koleżankę żeby to ona dała parę klapsów. Jak zacznie zdecydowanym ruchem opuść swojej dziewczynie majtki stwierdzając że lanie musi być na gołą pupę. Może być awantura ale jak była odpowiednia ilość alkoholu posłusznie się podda a wtedy zabierz jej stanik i do końca zdejmij majtki zarządzając - za karę masz chodzić goła. No cóż okazać się może że koleżanka też zawiniła i twoja dziewczyna ją ukaże. Wszystko jest kwestią dobrego pomysłu na scenariusz i przygotowanie odpowiedniej sytuacji tak żeby to co chcesz stało się samo, niby przypadkiem. Gadanie i namawianie jest bez sensu

Gość Dziewczyna małpy666
No nie! tego już za wiele! jesteś jakiś dziwny i zwyrodniały :(

Gość malpa666
Dzięki za odpowiedzi, opcja z alkoholem i ściemnianiem, że należy się jej kara podoba mi się najbardziej, na pewno spróbuję. Czy ktoś miał okazję już w czymś takim uczestniczyć?

Gość jmkyy76k
malpa666 nastepny idiota

Gość ciotunia klotunia
jesteś dziwny i zwyrodnaiły. kobieta to nie maszynka do spełniania zachcianek.

Gość malpa666
I jeszcze mi sie marzy, żeby w trakcie dawania sobie klapsów brandzlowała się bananem, którego potem bym zjadł na jej oczach. A byłby on cały umorusany w jej sokach, taki mokry i pachnący jej wnętrzem.