Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irenna23

Sesja poprawkowa

Polecane posty

Gość Irenna23

Szukam jakiejś bratniej duszy którą tak jak mnie czeka sesja poprawkowa :( i to już lada dzień. Jak Wam idą przygotowania? :)

Gość teneryfaaa1
ja też mam poprawke już niebawem :O a nauka nie wchodzi do głowy za nic :O

Gość ja mam za 2 tygodnie
i nic nie umiem :P w ogole stresuje sie na mysl o nadchodzacym roku akademickim...

co wy gadacie za pierdoły? :O Wrzesień to zwyczajne trzecie terminy a nie poprawki. Poprawki to październik, listopa i grudzień :classic_cool:

Gość wrog publicznyy
ja mam w piatek drugie podejscie do anaty!!! boje sie strasznie...

Ja mam poprawke pojutrze, szczerze mówiąc jeszcze sie nie zaczelam konkretnie uczyc tylko troche przejrzałam:) Następną mam dokładnie za tydzień, tamta to juz wyższa szkoła jazdy:) Zarówno pod względem treści jak i ilości materiału:) Hehe ja sie staram o tym nie myslec:)

Gość wrog publicznyy
jeste moze ktos z Bydg.?:)

Gość jaggnnaa
Też mam ;/ stresuje się strasznie a przez ten stres uczyć się nie da heh ja to chyba kupie sobie jakiś dobry wspomagacz..

Gość EC chyba Ci się
z komisami pomyliło;-) egzamin to 1szy tremin, potem jedna lub dwie lub więcej;-) poprawek w zależności od uczelni w czasie normalnej sesji lub we wrześniu wlaśnie, dopiero potem są komisy itp w trakcie roku, poprawki muszą być raczej przed rozpoczęciem zajęć... ja też mam, 23 września, ale mi sie nie chce;-)....

ja mam jedna jutro i moja wiedza jest bliska zeru, faszeruje sie gorzka czekoladą i pluszem na pamięć i koncentrację:D

Gość Irenna23
Oj fizyka! nikt by mnie nie zmusił do studiowania kierunku na którym jest ta nieszczęsna fizyka. I jak ten plusssz? działa? też chyba sobie kupie..

Gość biedne pieseczki
ja mam ale tylko jedną i w drugiej połowie wrzesnia ale jstem dobrej mysli i juz nie mogę sie doczekać pazdziernika :)

ja mam w poniedzialek <olaboga> gramatyka praktyczna... nie zdam!

ja jutro makroekonomia..ale ,macie dobrze poprawki dopiero w drugiej połowie września...tylko moja uczelnia jakas pojebana bo rok akademicki zaczyna się 18 września i jak zdam oczywiście:) to 3 zjazdy pod rząd...masakrejszyn

Gość MattA
Oj ja mam po jutrze. Także już dziś ostre kucie ;/ ale też mam zaopatrzenie - orzechy, plussssz, czekolada :D Ktoś pytał czy plusssz działa - na mnie jak najbardziej ;]

Gość BIOCM
wróg publicznyy, ja jestem z BDG ;)

Gość dorotkaES
Ja mam wszystko przed sobą.. w weekend obiecałam sobie, że będę się cały czas uczyć - zobaczymy jak mi wyjdzie.