Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia ja...

Dziwna sytuacja.........

Polecane posty

Gość głupia ja...

dziś spotkala mnie dziwna sytuacja rano... szłam do szkoły na rozpoczecie roku i jechal za mna samochód, zatrzymał sie przy mnie i mezczyzna (mial ok.30 lat) otworzyl szybe i zawołał mnie, podeszlam a on prosto z mostu poprosil o moj nr telefonu.... zszokował mnie tym, zaproponował spotkanie, powiedział ze zadzwoni... ja nie wiedziałam co powiedziec i dalam mu ten numer :O nie wiem czemu.. to taki impuls. Co myslec o tym mezczyznie?

Gość autorko co tam?
o mezczynie? co myslec o tobie!!!!! brawo znalazłas sponsora. głupia kazdemu dajesz swoj numer tel?

Gość głupia ja...
nie wiedziałam co zrobić. Dałam mu ten numer jakoś tak odruchowo :( nie wiedziałam co powiedziec bo mnie zaskoczył.

Gość głupia ja...
to samo mam jak jestem w galerii, tylko wtedy tez pytają o cennik

zaskoczyl ja ahahha no to bedziesz teraz miala na dzinsy;)

Gość głupia ja...
samochód miał niezły, nie powiem że nie

Gość głupia ja...
podszywy won. To jest poważna sprawa :O Bedzie pewnie dzwonil teraz a ja nie odbiore.

Gość głupia ja...
zapytał tez czy robie mu loda a mi jakos tak glupio bylo odmowic i odruchowo zrobilam...potem dalam mu tez spuscic sie w moj tylek, nie wiem dlaczego...jestem zaskoczona swoim zachowaniem, teraz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec

zaraz padne hehe biedna dziewczynko nie widzialas co masz zrobic mowie wam to prowokacja chyba nie ma takich debilek

Gość głupia ja...
to wyzej to podszyw. Prosze potraktować ten temat poważnie... pierwszy raz psotkala mnie taka sytuacja :O to byl szok dla mnie

Gość głupia ja...
nigdy wczesniej nie oddalam sie zadnemu mezczyznie ktorego nie znalam, a tu taka sytuacja...glupio mi bylo odmowic jak prosil o tego loda...mama zawsze mnie uczyla, ze nieladnie jest odmawiac...sama nie wiem co teraz robic, a jak zadzwoni i bedzie chcial sie spotkac?

Gość głupia ja...
bardzo prosze zebyscie mnie potraktowali na serio, sama nie wiem co sie ze mna dzieje, potrzebuje jakiejs rady... :(

No i co? No glupio zrobilas. Teraz pajac bedzie dzwonil. Zmien numer i po sprawie, a na nastepny raz bedziesz miala nauczke :) W wy stare pryki wezcie sie za cos pozytecznego, a nie mieszajcie jej z blotem. Przypomnijcie sobie jakie wy glupoty robiliscie, barany...

Wiem że głupio wcale tego nie pochwalam... Ale ten koleś wie jak mam na imię i do jakiej szkoły chodze :O nawet proponował mi ze mnie podwiezie, ale ja nie skorzystalam

no wiec sama widzisz, ze wesolo nie jest. numer auta zapamietala? jak zapamietala, to powiedziec rodzicom, zglosc na policje. A jak nie zapamietala, to nastepnym razem zapamietaj! I jak nie chcesz zeby ci sie krzywda stala, to od goscia z daleka!

nie zapamietalam... po prostu jak bedzie dzwonił to nie odbiore. Moze sie odwali. Cholera boje sie teraz :O A moze on wcale nie mial na mysli seksu? Bo widziałam go kilka minut wczesniej jak jechal i sie na mnie patrzyl, moze mu sie spodobalam poprostu ...

Gość jhhnmhj
a jakie mial auto? kolor

Gość jhhnmhj
no mow kurva bo ja nie wiem czy to nie moj chlop bo on tak kiedys zrobil.....

Gość jhhnmhj
albo chociaz z jakiego miasta jestes.

Gość jhhnmhj
blondyn?? pytam bo to calkiem mozliwe. i nie robie sobie zartow!! aty glupia ze mu nr dalas..;/ teraz lepiej nie odbieraj. podaj chociaz miasto albo jakie to auto bylo.

Gość jhhnmhj
miejscowosc na litere G?

Gość jhhnmhj
UF. teraz najlepiej nie odbieraj, a jak bedzie dzwonil caly czas to odbierz i mu zagroz ze pojdziesz z tym na policje. ot, po sprawie.