Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia ja...

Dziwna sytuacja.........

Polecane posty

Gość jhhnmhj
na bank zadzwoni, po cos w koncu chcial ten nr. olewaj go. w koncu mu sie znudzi. bo ja nie wierze zeby 30 letni facet zatrzymujacy cie na srodku drogi i proszacy o nr ma czyste intencje. lepiej trzymaj sie od niego z daleka.

nie wiem czy miał 30 lat, moze mial 20 pare lat ale ja nawet jego twarzy nie pamietam.. mam nadzieje ze on mojej tez nie, gadalismy przez chwilke doslownie ;/ ale ja jestem glupia o ja cie ;O

Gość lala jak ta lala
:O a ile ty masz lat??

Gość a na jaki temat
z nim gadalas ?

Gość łzyyyy
na zaden, spytal mnie o nr tel, dalam mu... a potem doszlo do mnie co zrobilam wiec powiedzialam ze sie spiesze

Gość głupia ja
to wyzej to ja pisalam

Gość a na jaki temat
o jaaa odbierz ten tel i powiedz, ze pomylka... dzwonil juz ?

Gość a na jaki temat
pojebancow i psychopatow pelno, nie uczyli cie w szkole, ze tel adresu i cukierka sie nie bierze i nie podaje 😭

Gość facet z bryki
odbierz kotku, to ja dzwonie!

Gość zolty tulipan
jak zadzwoni, to powiedz, ze dalas mu numer odruchowo tylko dlatego, ze cie zaskoczyl i prosisz, aby wiecej nie dzwonil i zostawil cie w spokoju, bo nie jestes zainteresowana kontynuowaniem tej znajomosci. Wiecej nie odbieraj. Przypuszczam, ze znajdzie sobie wtedy inna, jesli nie, powiedz rodzicom, albo odbierz i powiedz mu, ze jesli nie przestanie to zglosisz sprawe na policje. I nie przejmuj sie - fakt, glupi odruch, ale nastepnym razem bedziesz juz wiedziec jak powiedziec 'nie'. Jesli bedzie cie zaczepial pod szkola, nie wdawaj sie w rozmowy, nie tlumacz sie, masz prawo rozmawiac i nie rozmawiac z kimkolwiek chcesz. I nie zastanawiaj sie, czy chce seksu czy mu sie 'tylko' spodobalas. Co to facet, ktory zaczepia nastolatki pod szkola i pyta o telefon? Nie warto sobie typami na takim poziomie glowy zawracac! Glowa do gory i zapomnij o nim.

dzieki zolty tulipanie za ta sensowna wypowiedz... ale jak zadzwoni to chyba nie odwaze sie odebrać. Jesli się nie odczepi to odbiore i powiem co napisales/as .

Gość zolty tulipan
No i pieknie - plan jest :)