Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nu tak.

nie ma nic piekniejszego od niebieskookiej blondynki .

Polecane posty

Gość nu tak.

wiekszosc kobiet na swiecie to ciemnookie brunetki, szatynki a taka nieskooka blondynka naturalna to rzadkosc tak naprawde. nie mowie tu o spalonych na solarium tlenionych blondynach tylko o takich wlasnie naturalnych badz farbowanych na zblizony do naturalnego kolor. marzy mi sie taka dziewczyna. cameron diaz jest np bardzo sliczna moim zdaniem.

Gość tylko że ona nie jest naturaln
ą blondynką, a ryj ma okropny

Gość nie wypisuj pierdół
ta ta z tonem podkładu... taka ona naturalna jak woda z kibla... A wiesz, że ona ma problemy z cerą czego nie widać na ekranie? Patrz na nią dalej wal konia i nie wypisuj pierdół

Gość cycz
Kwestia gustu, ja wolę brunetki z ciemnymi oczami.

Gość o ja tez uwazam
ze cameron jest sliczna ❤️ ;]

Gość nu tak.
z waleniem konia bedzie ciezko bo ja nie facet ;] a cameron jest sliczna ale wy na tym forum krytykujecie kazdego wiec wasza opinia mnie nie dziwi

Gość diannaaa
z blondynek to raczej Charlize Theron jest śliczna :) ja też jestem naturalną blondynką, mam włosy az do pasa:)

Gość diannaaa
to prawda ze naturalnych jasnych blondynek jest mało ale jeszcze mniej na świecie jest rudych

Gość OLUŚŚŚŚ
zgadzam się ;) naturalne blondynki to zadkość , sama jestem ciemną blondynka ale teraz od słońca mi sie rozjasniły włosy ;) mam niebieski oczy i piegi na policzkach :DD

Gość OLUŚŚŚŚ
niestety niedlugo blondynki rude wyginą całkowicie gdyż te geny są słabsze :(

A mi się podoba najbardziej taki kontrastowy typ urody tzn. kruczoczarne włosy, porcelanowa cera i niebieskie oczy :)

Gość nu tak.
angel no ty rowniez bardzo ladna jestes :)

Gość ja mam kolezanke
naturalna blondynke, ma jasniutkie wloski jak farbowane ale farbowane nie sa :) do tego duuuuuuze a wrecz ogromne niebieskie oczy ktore potrafi naprawde ladnie pomalowac i wyglada wtedy jak porcelanowa laleczka, cere ma idealna . zawsze jej zazdroscilam urody :P sama tez jestem blondynka ale farbowana niestety i mam ciemne oczy :(

Gość a mniee sie podobaja
dlugowlose przede wszystkim i albo wlasnie blondynka o niebieskich oczach albo czarna (nie brazowa) o ciemnych ale to mocno ciemnych oczach, i ladnie musnieta sloneczkiem, nie spalona na solarium

Gość szafalov und sosna
farbowane czy tlenione blondynki są obleśne!

Gość zalezy jak farbowane
jak na taki az bialy kolor, tona tapety no to sa oblesne, ale jak sa farbowane na taki subtelny kolorek, ladny makijaz do tego to wygladaja ladnie

Gość +353 to ja
moja coreczka jest bladynka i ma niebiesko blekitne oczy ale dla was wszystkich jest maloda :D:D

A ja mam naturalne blond włosy i zielone oczy i uważam że taki zestaw też jest fajny, a już na pewno rzadziej spotykany:)

Gość cvxccvxccvxccxvcxvc
Brunetki przeważnie mają bardziej oryginalną urodę, blondynki są banalne, podobne do siebie, nie charakterystyczne

Gość moja córa też
ma niebieskie lazurowe oczy, które aż rażą blaskiem i ma blond baaardzo jasne włoski. będzie fajna doopa z niej:) wszyscy mówią, że nie będziemy mogli się odpędzić od facetów:p a jak dla mnie piękną kobietą o blond włosach i niebieskich oczach była oczywiście Pola Raksa: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://w320.wrzuta.pl/sr/d/a4gzgYx4eRp/pola_raksa&imgrefurl=http://w320.wrzuta.pl/obraz/a4gzgYx4eRp/pola_raksa&usg=__zKTPB53R-N9xw9nF5HV1a-i2R78=&h=500&w=374&sz=25&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=7PaosKfJkB1ykM:&tbnh=147&tbnw=110&prev=/images%3Fq%3Dpola%2Braksa%26hl%3Dpl%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D610%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=257&ei=sih-TIeTG4OA4Qa5-bXeBg&oei=Yyh-TL2qK5akONXBqYIE&esq=14&page=1&ndsp=20&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=85&ty=36

Gość moja córa też
o nie! jaki link, sorry:) z resztą każdy wie chyba jak ona wyglądała:)

niestety niebieskooka blondynka to już przeżytek, nie czarujmy się :( mi też najbardziej podoba się taki kontrast między kolorem włosów a kolorem oczu. ale tylko w zestawie ciemne włosy i jasne oczy :)

Gość blonduynki sa piekne
jeszcze rude bywaja spoko.. reszta 🖐️

Gość kamcia_25
nie ma co dyskutować czy blondynki ładniejsze czy ciemne albo rude! Każdy ma inny gust:P Piękno to ni tylko kolor włosów! Ja podobam sie chłopakom w blond, a kiedyś jak miałam brązowe to też miałam powodzenie:]

Gość zgadzam sie z kamcia
:):)

Gość Monique2222
ja jestem naturalna blondynką ,ale oczu niebieskich nie mam tylko zielone. ale czasem noszę takie niebieskie szkla kontaktowe i podobno to super u mnie wygląda. ale to tylko na jakieś imprezy itd je zakladam bo nie mam wady wzroku i nie musze nosić szkieł. ale nie jestem taka jasniutką blondynką jak niektore. bo łatwo się opalam ,oczy maluję na ciemno ..

Gość Monique2222
ale kiedys przymierzałam czarna peruke to wszyscy mówili ,że mi jest swietnie. ale w rudej to nie bardzo