Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nu tak.

nie ma nic piekniejszego od niebieskookiej blondynki .

Polecane posty

Gość anka to moje imie
A ja mam taki typ urody. tule, ze mam troche ciemniejsze brwi i wlosy- taki kolor pomiedzy brazem a rudym- moj naturalny kolor:)

mi brunetki nie przeszkadzają, lubie naturalnośc u dziewczyn. nie ważne czy blondynka czy brunetka (nawet farbowana, ale wyglądająca naturalnie) te wszystkie pomarańczowe sweetańsne blondyny czy prawie czarne na twarzy brunetki z różowymi błyszczykami na ustach...a fe! naturalność jest piękna! i ważne jest to żeby podkreślić ją z g.łową

Gość anka to moje imie
Zapomnialam o linku;) http://kobieta.wp.pl/kat,26371,title,Poznaj-swoj-typ-urody,wid,11835747,wiadomosc.html?ticaid=1acee

Gość balbia
faceci a lubicie jak dziwczyna ma niepomalowane usta? bo ja nie lubię malować, jak coś to tylko jak muszę albo wazelinką na zimę poza tym ja w ogóle się praktycznie nie maluje, tylko oczy podkreślam, nawet rzadko używam cieni do powiek a puder to ja nawet nie wiem jak się uzywa

Gość szczera_aż_do_bólu
też tak uważam i żałuję,że nie jestem tym typem urody;)

Gość szczera_aż_do_bólu
NEMEZIS,JAK CI SIĘ PODOBA INNY TYP URODY,TO PO CHUJ WŁAZISZ NA TOPIK O TYM TYTULE,KRETYNKO:P

Gość gość
Ja również mam niebieskie oczka i długie za uszka blond wloski dość często gapia się na mnie i zaczepiają niedawno gościu tak się na mnie zagapil ze wlazł na slup nadmienię ze jestem chłopcem miłego dnia zycze Paweł15