Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nu tak.

nie ma nic piekniejszego od niebieskookiej blondynki .

Polecane posty

Gość mam swoje zdanie .........
no mi sie osobiscie znudzily brazowe wlosy i brazowe oczy.. ilez mozna.. juz blondynki sa bardziej ciekawe. choc to tez juz nudnawe - niebieskie oczy/blond wlosy.. ale jednak cos maja w sobie ze przyciagaja, a te brazowowlose i brazowookie to juz dla mnie szare mysze i rzadko kiedy sie za nimi ogladam

Gość Monique2222
A co do tematu to są ladne blondynki ,ale i bardzo brzydkie o tak zwanej świnskiej urodzie tzn pulchna twarz , wyprowiale brwi itd.. także nie ma reguly ,że od ,,niebieskookiej blondynki" nie może być nic piękniejszego..

No prawda, że niebieskookie blondynki są piękne :) a ja mam brązowe włosy i zielono niebieskie oczy, a najgorsze, ze mi się to podoba :classic_cool:

Gość Monique2222
tak samo jak brunetki . mogą być paszczurami ,a moge byc piekne . Blondynki maja tą przewagę ,że sa bardziej oryginalne, rzadsze, łatwiej naturalnej blondynce mieć delikatne kobiece rysy. a brunetki maja te atuty ,że nie są ,,rozmyte" , latwo się przeważnie opalają..

Gość Monique2222
ta moe jest ladna ,ale mnie sie osobiscie nie podoba

Gość zmxncvbqp
ładniejsza jest brunetka o niebieskich oczach i jasnej cerze-taka królewna śnieżka

A co powiecie o takim typie urody jak Alicja Bahleda Curuś? Uważam, że ona jest piękna mimo, że nie jest brunetką z ciemnymi oczami, ani niebieskooką blondynką, taka naturalna i nie wpisująca się w stereotyp.

Gość balbia
ja znam dziewczynę która ma wielkie brązowe oczy i długie włosy też brązowe, naturalne, takie ładne czekoladowe a do tego oliwkowa cera, nie blada i nie spalona. Taka oliwkowa i jest super. Ma rzadką urodę właśnie mimo że nie jest blondynką o niebieskich oczach. Z resztą jak można pisać, że blondynki czy brunetki są nudne. To tylko typ urody a liczy się człowiek i jego wnętrze przecież. A wnętrze nie musi być nudne.

dziękuje rzata :) będę mieć 4 chłopaków w klasie, nie wiem jak ja to przeżyje :classic_cool:

balbia - obie ładne i takie delikatne. w ogóle bardzo podobne. Krupa zrobiona ?? Ja własnie myslalam ze jest taka naturalna :):) wszystko ma idealne, duże usta,mały nosek, piękne, duze oczy w pięknym kolorze.. ehh❤️

Z brunetek ciekawą urodę mają Jennifer Conelly i Zeta Jones, a z blondynek Żmuda-Trzebiatowska i Rosamund Pike ( ta, która grała w Dumie i uprzedzeniu nie wiem czy ktoś kojarzy).

Gość oczko300
nie ma nic piekniejszego niz brunet o niebieskich oczach

rozumiem profil humanistyczny czy coś w ten deseń :) to tak jak ja 3 lata temu, też narzekałam na niedobór płci przeciwnej. ale pamiętaj nie liczy się ilość, tylko jakość :classic_cool: fajni jacyś ???

Gość rera
osz kurde krupa te usta operowała nie widzisz tego?:D:Dchodzący plastik zakochany w solarium

tylko jeden w miarę, reszta hm.... no...yyy tacy jak dla mnie nie tego, ale być innym będą pasować :P zresztą wolę starszych :D To Rzata masz 19 lat ? Młodziaku :classic_cool:

naturalne blondynki niestety niedługo wygina :( no chyba że będzie możliwośc bawienia się genami i projektowania sobie dzieci (podobno ma takie coś być) mi się podobają zielonookie blondynki, i te z szarymi lub szaro-niebieskimi innymi od wszystkich oczami sama mam szaro-zielone oczy, i tez je lubię :)

Gość balbia
tak krupa jest po operacjach nosa, ust i pewnie policzków. dlatego nie jest naturalnie piękna

Gość balbia
ale w czym wam przeszkadzają brunetki z ciemnymi oczami? ja znam wiele blondynek naturalnych z niebieskimi oczami, naprawdę sporo ich znam i nie wszystkie są piękne. Albo z zielonymi. Niektóre są brzydkie, liczy się człowiek i czy ma to "coś" a nie sam typ urody.