Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlipaczek

Chłopak- czy ma rację?

Polecane posty

Gość chlipaczek

Od 1,5 roku jestesmy razem. mieszkamy w dwoch innych miejscowosciach i widujemy sie rzadko ale to nie jest problem. Ja studiouje a on pracuje. Teraz mam wakacje i sie pogorszylo. Mianowicie on pracuje od 7 do ok 19 i po powrocie do domu spotyka sie jeszcze z kolegami tak ze wraca do domu ok 22-23. i tak codziennie. Ja natomiast o tej porze zwykle juz spie. i on ma pretensje ze ja zasypiam bo nie mamy okazji popisac czy pogadac. tlumaczylam mu ze mamy inny tryb dnia ale to jak grochem o sciane. czy moze on ma racje? powinnam czekac az wroci o tej 22- 23??? sama juz nie wiem

Gość jhdwgdagsdhagsdgfashgfdasdaa
to on powinien olac kolegó troche i pogadac, pobyc z toba. niech on sie dostosuje.

Gość chlipaczek
on twierdzi ze po pracy nalezy mu sie jakis odpoczynek, ze mna nie pobedzie bo nie mieszkamy blisko siebie zeby mogl przyjechac.

a dlaczego Ty masz się dostosować do jego trybu życia ? ...można by było oczywiście iść na jakiś kompromis że Ty od czasu do czasu zaczekałabyś na niego do tej 23 no ale wybacz żeby on się bawił z kumplami a Ty masz czekać wiernie na jaśnie pana jak piesek no sorry ale nie tedy droga ...on też nie codziennie musi wiedzieć się z kumplami ktoś chyba tutaj jest ważniejszy od kumpli a jak on tego nie widzi to trudno

Gość chlipaczek
z jednej strony go rozumiem bo jest zmeczony po pracy to niech sie odprezy ale moj organizm daje mi znaki ze pora na sen ok 21 wiec ciezko to zignorowac.

Gość jhdwgdagsdhagsdgfashgfdasdaa
nie ma siły na spotkanie z toba ale na kolegów to ma. wygodny ten twoj koles.

Gość w wakacje
idziesz spac o 21? dla normalnego czlowieka zaczekanie do 22 to nie problem, a Twoim problemem nie jest to ze chce Ci sie spac tylko to, ze on woli pobyc z kumplami niz isc po pracy odrazu do domu zeby z Toba pogadac. a jesli naprawde jestes taka senna to idz do lekarza, moze masz jakas cukrzyce, alo za malo cukru albo jeszcze inna chorobe bo chodzenie spac o 21 majac wolne tzn nie pracujac, nie muszac rano wstawac itd nie jest normalne.

Gość chlipaczek
do kolegow ma kilka metrow a zanim by do mnie dojechal to pewnie by juz polnoc byla. pisalam wyraznie ze mieszkamy daleko od siebie! czytajcie ze zrozumieniem albo nie komentujcie

jakby był taki zmęczony po pracy to by nie miał ochoty na spotkanie z kumplami to chyba logiczne ....jak ja jestem zmęczona to gnam do domu i nie mam chęci na żadne spotkania .....oczywiście nikt nie mówi żeby mu tych spotkań zabronić ale są pewne granice ....niech i on pokaże że mu zależy że jesteś ważniejsza od kumpli a nie że on się wybawi z kumplami a później sobie o 23 przypomina o Tobie

Gość chlipaczek
w wakacje. a czy ja powiedzialam ze nie wstaje rano? budze sie o 6 wiec spokojnie o 21 moge isc juz spac

Moim zdaniem powinien sobie od czasu do czasu odpuścić tych kumpli, żeby pogadać z tobą, skoro wie, że chodzisz wcześnie spać.

Gość w wakacje
no jak chodzisz spac o 21 to nic dziwnego ze do 6 sie wysypiasz, ale to nie jest naturalne i nie mowie tego zlosliwie, moze naprawde zrob jakies badania krwi?

Gość chlipaczek
jestem zdrowa tylko tak prowadze tryb zycia. jak jestem na studiach to i o 3 nad ranem oge pojsc spac a w domu sie przestawilam. zrezta ja wszyscy spia to co ja mam robic sama w domu? tez ide spac