Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozarella25

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość mozarella25

mój chłopak przeprowadza się do innego miasta bo tam dostał pracę, ja tam dotrę dopiero za kilka tygodni.Mamy wynajęte mieszkanie dopiero od połowy września więc przez te 2 tygodnie on za bardzo nie ma gdzie mieszkać więc jego mama zadzwoniła do swojej koleżanki z LO z tamtego miasta żeby go przenocowała za free i niby ok ale nie wiem jakby to miało wyglądać skoro mieszka w bloku i ma córkę :o może w jednym pokoju. A z drugiej może wynająć akademik ale wtedy płaci ok 30zł za dobę i warunki wiadomo jakie.On nie zna tamtej rodziny ale wydaje mi się że matka na niego naciska żeby tam mieszkał.Czy powinnam być zazdrosna?

Gość mozarella25
nikt nic?

Gość oooooooooookoooo
1. ile on ma lat i ile lat ma ta córka? 2. Widialas ja chociaz? moze to jakis pasztet i nawet on nie bedzie chcial tam mieszkac? 3. Moze nie potrafi odmowic mamusi? albo po prostu nie ma kasy na akademik? moze z nim pogadaj?

Gość mozarella25
córka w tym samym wieku co my mamusi może nie umie odmówić to fakt, i chyba zaraz mu to napiszę że pewnie się martwię czy nie ma gdzie mieszkac a pewnie mamusia juz mu zaklepała spanko :o jego matka we wszystko się wtrąca chociaż teraz będzie 200km od nas to i tak wpycha go do tej kolezanki z LO. NIby przyjaciółki z liceum, podobno baaardzo wyluzowanej więc nie wiem o to za element :o niby szkoda kasy na akademik bo 30zł za dobę przez tydzień-dwa trochę wyda ale z drugiej strony wkurwia mnie że ta jego matka się wtrąca we wszystko a on nie załatwia sam tylko ulega.